Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

14.10.2023 01:10

Išplėstas "Dunkermotoren MCP" asortimentas: čia yra "BG 45 dPro

2018 m. "Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, pristatė savo platformą, skirtą išmaniesiems BG varikliams valdyti. Nuo to laiko vadinamoji variklių valdymo platforma (MCP) pasiteisino ir buvo žingsnis po žingsnio diegiama įvairiuose variklių dydžiuose. Dabar, kai MCP pagrindu jau galima įsigyti didžiausią serijos variklį BG 95, BG 65 arba 66 ir BG 75 dydžių variklius bei išorinį valdiklį BGE 5510, kito mažesnio dydžio varikliai taip pat gali tikėtis atnaujinimo: BG 45 dPro jau čia!

BG 45 dPro stebina vos 46 mm ilgio briauna, todėl yra mažiausias dPro šeimos narys. Kaip ir visų "BG dPro" variklių, jo privalumas - visos variklio elektronikos integravimas į ir taip kompaktišką variklio korpusą. Nepaisant savo dydžio, BG 45 dPro lengvai neatsilieka nuo savo didžiųjų brolių:

. Nuolatinė išėjimo galia siekia 110 W, o vardinis greitis - iki 4720 aps/min, todėl variklis yra galingesnis už savo pirmtakus, esant tai pačiai vardinei įtampai. Kartu su pavarų dėžėmis, kodavimo įtaisais ir (arba) stabdžiais iš "Dunkermotoren" modulinės sistemos lengva rasti tinkamą pavarą bet kokiam pritaikymui - intralogistikos, medicinos technologijų, pakavimo, puslaidininkių ar elektronikos pramonėje. Dėl IP apsaugos iki IP 65, BG 45 dPro tinka naudoti net ir sudėtingoje aplinkoje.

Kalbant apie funkcijas ir ypatybes, BG 45 dPro turi ne tik programuojamus, skaitmeninius įėjimus ir išėjimus, analoginį įėjimą ir 4096 cpr didelės skiriamosios gebos enkoderį. MCP dėka taip pat galima lengvai programuoti įvairius srovės, greičio ir padėties režimus. Prijungti taip pat paprasta - per CANopen arba per vieną iš pramoninio eterneto sąsajų PROFINET, EtherCAT arba EtherNet/IP. Naudojant 15 kontaktų hibridinę jungtį ir "Drive Assistant 5" konfigūravimo įrankį galima nesudėtingai pradėti eksploatuoti.

Be to, tokias funkcijas, kaip būklės stebėjimas, numatoma techninė priežiūra arba signalizacijos ir pranešimų siuntimas, galima realizuoti naudojant naująjį "nexofox MotionCode". Su "BG 45 dPro" ir "nexofox" niekas nestovi skersai kelio IIoT ir jūsų nuosavam išmaniajam fabrikui.

Saugos funkcija STO (saugus sukimo momento išjungimas) standartiškai integruota visuose "BG 45 dPro" varikliuose su pramoniniu eternetu. CANopen versijose STO galima įsigyti pasirinktinai. Naudojant STO, variklį galima patikimai nustatyti be sukimo momento, nenutraukiant loginės įtampos, taip sutaupant daug laiko, reikalingo pakartotinai įjungiant variklį.

Su BG 45 dPro "Dunkermotoren" dar kartą pataikė į akordą ir įrodė, kad daugiau kaip 20 metų patirtis BLDC variklių su integruota elektronika srityje telpa į tokį mažą variklį.











Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą
"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...