Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

12.09.2024 01:09

Visiškai integruotas ekonomiškas valdiklis

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą

AMETEK prekės ženklo "Dunkermotoren" bešepetėlinis variklis BG 42 jau seniai įsitvirtino įvairiose srityse ir pramonės šakose. Dabar pavaros technologijų gamintojas rinkai pateikia dar vieną integruotą valdiklį. BG 42 dGo stebina dideliu našumu už ypač prieinamą kainą. Visavertį 4 kvadrantų valdiklį galima parametrizuoti ex works ir lengvai valdyti jo įėjimais. Jis taip pat išnaudoja visą variklio potencialą - nepriklausomai nuo pasirinkto ilgio ir vardinės įtampos (nuo BG 42x15 12V iki BG 42x45 48V).

Integravus valdiklį į variklio korpusą ir optimizavus veikimo parametrus, galima sukonfigūruoti ypač efektyvią pavarą, kuri taupo brangią energiją ir gerokai prailgina akumuliatorinių įrenginių veikimo laiką.

Dėl konfigūruojamų jungčių visas variklio funkcionalumas, reikalingas konkrečioje programoje, gali būti atvaizduojamas naudojant kuo mažiau laidų. Pavyzdžiui, bazinėje versijoje, norint išnaudoti visas galimybes, be maitinimo šaltinio, reikia tik vienos analoginės įvesties, vienos greičio išvesties ir dviejų skaitmeninių įvesčių.

Reikalinga apsaugos klasė? Jokių problemų! Naująjį "dGo" valdiklį taip pat galima integruoti į tvirtą BG45 versiją, kurioje įrengti hibridiniai kištukai ir kuri atitinka IP65 klasę. Pavyzdžiui, naudojant siurbliuose, naujasis BG42 dGo valdiklis leidžia tiksliai valdyti greitį ir tiksliai konfigūruoti reikiamą srautą, o tai labai padidina tokios sistemos efektyvumą. Tačiau sukimo momento apribojimą taip pat galima tiksliai ir atkuriamai nustatyti ex works kiekvienai paskirčiai, o to reikia, pavyzdžiui, melžimo robotams arba diržų įtempimo kontrolei gamybos sistemose. Su BG 42 dGo "Dunkermotoren" siūlo ypač ekonomišką pavaros koncepciją, kurią galima optimaliai sukonfigūruoti daugeliui taikymų.

Daugiau naujienų

"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...

Naujas "Dunkermotoren" didelės skiriamosios gebos kodavimo įrenginys, atitinkantis aukščiausius tikslumo reikalavimus