Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

02.09.2024 00:09

Nauji pavaros sprendimai pramonės automatizavimui

"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai


Rugsėjo 18-19 d. Chemnice vyksiančioje parodoje "All about Automation" susirinks pramonės automatizavimo ekspertai ir praktikai. Keitimasis informacija apie naują programinę įrangą, robotikos sprendimus ir automatizavimo komponentus turės didelės įtakos naujiems pokyčiams ir skatins pramonės plėtrą.

Šioje pramonės susitikimų vietoje dalyvaus ir AMETEK prekės ženklas "Dunkermotoren", kuris sustiprins intralogistiką inovatyviomis pavaros technologijomis ir skaitmeniniais sprendimais.

Pavyzdžiui, naujoji PLG 75 SL Servoline pavarų dėžė, kurios tarnavimo laikas viršija 20 000 valandų, kartu su pavaros technologijų gamintojo ilgaamžiais nuolatinės srovės servo varikliais yra puikus sprendimas automatizuoti pramoninius įrenginius su ypač dideliu ciklų skaičiumi.

Produktų asortimentas, specialiai skirtas bepilotėms transporto sistemoms, tokioms kaip AGV ir AMR, leidžia sukurti ypač kompaktiškus sprendimus, kuriais galima saugiai manevruoti iki 4 tonų krovinius sandėliuose ir gamybos cechuose.

Nesvarbu, ar jie būtų mobilūs, ar integruoti į sistemą, įmonėje gaminamo skaitmeninio prekės ženklo "nexofox" programinės įrangos sprendimai užtikrina tiesioginį visų variklio ir eksploatacinių duomenų stebėjimą nepriklausomai nuo vietos. Būklės stebėjimas ir numatoma techninė priežiūra jau nebėra ateities svajonės, bet dėl "nexofox" - jau realybė jūsų išmaniojoje gamykloje.

Sukurkite rytojaus pramonės automatiką ir apsilankykite "Dunkermotoren" parodoje aaa Chemnitz stende 1-127.

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...

Naujas "Dunkermotoren" didelės skiriamosios gebos kodavimo įrenginys, atitinkantis aukščiausius tikslumo reikalavimus