Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

04.04.2024 01:04

"Interclean Amsterdam 2024" - MAE pristato naujausius akcentus

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "Interclean" atveria duris pasaulio valymo ir higienos ekspertams. Parodoje kaip parodos dalyvė dalyvauja AMETEK prekinis ženklas MAE, žinomas tiekėjas valymo ir higienos rinkoje. 7 salėje, 420 stende, MAE pristato savo naujausias inovacijas valymo rinkai.

MAE orapūtės jau daugelį metų naudojamos šveitiklių-džiovyklų siurbimo funkcijai atlikti. Jie slopina puikų oro srautą, tyliai veikia, pasižymi dideliu greičiu ir labai geru galios, dydžio ir svorio santykiu. Be to, visi gaminiai pasižymi geriausiu energijos vartojimo efektyvumu pagal naująją Ekologinio projektavimo direktyvą ir yra pagaminti Europoje.

Ypač naujas apeinamojo prapūtimo universalusis 2 pakopų pūstuvas BU 82, kurį galima įsigyti kintamosios ir nuolatinės srovės versijomis, sukurtas atsižvelgiant į unikalius plovimo įrenginių našumo reikalavimus. Šis orapūtė pasižymi dideliu efektyvumu mažoje ir kompaktiškoje konstrukcijoje. Dėl nedidelio svorio jis puikiai tinka mobiliesiems įrenginiams, be to, stebina papildomomis savybėmis, tokiomis kaip prailgintas tarnavimo laikas ir kitos charakteristikos, naudingos juos naudojant šveitimo džiovintuvuose.

Bešepetėlinių pūstuvų ir variklių asortimente MAE pristato naująjį BB 42 By Pass: Greitaeigis BLDC orapūtė su įmontuotu greičio valdymu ir optimizuota oro srauto sistema. Be to, dėl didelio efektyvumo jis puikiai tinka akumuliatoriais maitinamoms sistemoms ir pasižymi išskirtiniu oro našumu, palyginti su pakuotės dydžiu.

Kitas akcentas - MAE 89 variklių platforma, kurią galima rinktis tiek "By Pass", tiek "Thru-Flow" konfigūracijose, kintamosios ir nuolatinės srovės versijose. Šis bešepetėlinis ventiliatorius, pasižymintis didesniu efektyvumu ir mažesne triukšmo emisija, turi tvirtą aliuminio korpusą ir sparnuotę, užtikrinančius ilgaamžiškumą ir optimalų veikimą. Dėl įmontuotos pavaros valdymo ir uždarojo greičio reguliavimo tai universalus sprendimas įvairiems valymo įrenginiams.

Dunkermotoren, MAE seserinė įmonė, taip pat AMETEK prekės ženklas, kartu dalyvauja parodoje MAE stende. Bendrovė "Dunkermotoren" yra gerai žinoma pramoninės automatikos ir automatizuotai valdomų transporto priemonių (AGV) srityje ir turi patirties, vertingos tokioms taikomosioms programoms, kaip autonominės ir važiuojančios valymo mašinos. BLDC variklis BG 66 dPro su NG 250 stebulės pavarų dėže yra puiki važiavimo pavara valymo robotams. Šis sprendimas žavi kompaktiška ir tvirta konstrukcija, ilga tarnavimo trukme, įvairių dydžių ir skirtingos radialinės apkrovos - visa tai pagaminta Vokietijoje.











Daugiau naujienų

"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo
Naujas "Dunkermotoren" didelės skiriamosios gebos kodavimo įrenginys, atitinkantis aukščiausius tikslumo reikalavimus
2024 m. balandžio 16-18 d. parodoje "Messe Frankfurt", stende A171.
Atnaujinus "nexofox" programavimo aplinką "MotionCode", dabar programuoti išmaniuosius variklius dar paprasčiau, o decentralizuotoms automatizavimo architektūroms nebėra jokių apribojimų.

Plačiai naudojamas ir universalus - "Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklo, bešepetėlinis variklis...

AMETEK prekės ženklas "Dunkermotoren" pristatė naują didelio našumo linijinių variklių seriją SL 38. Nerūdijančio plieno versija "ServoLine 38 STL" (nerūdijantis plienas) stebina aukščiausia medžiagų kokybe ir ilgaamžiškumu