Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.10.2023 01:10

"Dunkermotoren" Niurnbergo SPS parodoje

2023 m. lapkričio 14-16 d. Niurnberge vyksiančioje "sps Nuremberg", automatikos pramonės susitikimų vietoje, bus pristatyta daugybė automatikos ir IIoT sprendimų. Taip pat ir dviejų AMETEK prekės ženklų "Dunkermotoren" ir MAE stende - naujoje stendo vietoje 4-481 salėje

"Dunkermotoren" pirmą kartą pristato "PLG 75 SL Servoline" pavarų dėžę parodoje sps. Įprastai aukšta kokybė, našumas ir >20 000 valandų tarnavimo laikas leidžia pasiūlyti neprilygstamą kompleksinį sprendimą kartu su patvariais nuolatinės srovės servo varikliais.

BG 45 dPro - tai naujas BLDC variklių portfelio narys, pagrįstas variklių valdymo platforma (MCP). MCP yra modulinė koncepcija, naudojama visuose išmaniuosiuose BG varikliuose ir kai kuriuose išoriniuose "Dunkermotoren" elektronikos įrenginiuose ir leidžianti programuoti įvairius parametrus ir saugos funkcijas. Kaip ir visų "BG dPro" variklių, "BG 45 dPro" stiprioji pusė yra visos variklio elektronikos integravimas į ir taip kompaktišką korpusą. Nuolatinė išėjimo galia siekia iki 110 W, o vardinis greitis - iki 4720 aps/min, todėl variklis yra galingesnis už savo pirmtakus su ta pačia vardine įtampa.

Neatsiliekant nuo išmaniųjų variklių ir valdiklių, IIoT prekės ženklas "nexofox" rodo, kaip ateityje gaminio duomenys gali būti gana paprastai pateikiami klientams skaitmeninių dvynių pavidalu per valdymo apvalkalus. Kartu su partneriais conplement, Endress & Hauser, Kübler, ifm ir AS-Schneider, remiant "Open Industry 4.0 Alliance", čia buvo sukurtas sprendimas, kad būtų galima teikti valdymo apvalkalus standartizuotai ir nepriklausomai nuo gamintojo. Tuo tarpu "nexofox" tęsia modulinę "Dunkermotoren DNA" idėją skaitmeniniame pasaulyje, skirtą klasikiniams IIoT naudojimo atvejams. Su "nexoLink" "nexofox" pristato centrinį bazinį modulį, skirtą paprastai integruoti visus "Dunkermotoren" IIoT pasiūlymus. Be to, "nexofox" pateikia tolesnio modulinio išmaniosios diagnostikos išplėtimo - prognostinės techninės priežiūros modulio, skirto be jutiklių nustatyti pavarų dėžės nusidėvėjimą, išankstinę versiją. Be programinės įrangos asortimento išplėtimo, bus paskelbta apie "nexofox" valdiklį BGE 8060 dPro, galingą BGE 5510 dPro išplėtimą.

Transporto sistemoms be vairuotojo pavaros technologijų specialistas demonstruoja naują sprendimą su NG 1000 WO stebulės pavara. Variklio ir pavarų dėžės deriniui reikia tik 95 mm bendro aukščio, todėl jį galima naudoti transporto priemonėse su ypač mažu važiuojamosios dalies aukščiu. dėl ašies poslinkio pavaros transporto priemonėje gali būti išdėstytos viena šalia kitos, todėl mažiausias plotis sumažėja iki 600 mm ir padidėja AGV apkrovos bei pagreičio talpa. Taigi šiais laikais, kai erdvė yra svarbus sąnaudų veiksnys, "Dunkermotoren" prisideda prie erdvių ir ekonomiškų logistikos sprendimų įgyvendinimo.

Kita vertus, 2023 m. seserinė įmonė MAE yra skirta visiškai kitai, bet ne mažiau aktualiai tendencijai - vietiniam aprūpinimui. MAE visiškai atitinka šią tendenciją ir gamina savo produktus tik Europoje. MAE žingsninių variklių asortimentas kartu su stabdžiais, koderiais, krumpliaračiais ir elektronika siūlo daugybę pavaros sprendimų, kuriuos galima lanksčiai surinkti priklausomai nuo taikymo srities. Naujoji integruota sGo elektronika čia siūlo ekonomiškai optimalų variantą Nema 17 ir Nema 23 dydžių varikliams.

Nepraleiskite progos: 2023 m. lapkričio 14 d. 9.30 val. parodos sps paskaitų programoje "Dunkermotoren" regioninių pardavimų vadovas Franzas Vogtas paaiškins, kokiu mastu nuolatinės srovės servo variklis gali pakeisti kintamosios srovės servo variklį.

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą
"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...