Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

25.09.2023 01:09

Naujasis "Dunkermotoren" klientų žurnalas "Sustainability in focus

Naujame žurnalo "Motion Journal" numeryje "mo" dėmesys sutelkiamas į tai, kas iš tiesų svarbu: Mūsų aplinka

AMETEK prekės ženklo "Dunkermotoren" septintasis klientų žurnalo "mo" numeris yra ypatingas. Patraukliai nauju formatu pristatytame žurnale pavaros technologijų gamintojas leidžia pažvelgti į žurnalo užkulisius ir paaiškina skaitytojams, kaip įmonėje vyrauja tvarumo tema.

Bendrovėje "Dunkermotoren" ne tik varikliai, kurie apipavidalinami siekiant efektyvumo, bet ir visas produkto kūrimo procesas. "Tvarumas mums yra labai svarbus. Kiekvieną dieną "Dunkermotoren" dirbame įvairiais būdais, kad sumažintume anglies dioksido pėdsaką ir vis labiau prisidėtume prie aplinkos apsaugos - ir kaip įmonė, ir kaip atskiri asmenys", - sako "Dunkermotoren Group" generalinis direktorius Uwe Lorenzas.

Naujajame klientų žurnale bendrovė pateikia išsamią informaciją apie tai, kaip ji įgyvendina tvarumo idėją visose "Dunkermotoren Group" srityse.

Ar tai būtų "EGS Automation" naudojamų "Yaskawa" robotų energijos rekuperacija, ar išteklius taupantis variklių eksploatavimas dėl išmaniųjų "nexofox" paslaugų, ar trumpų tiekimo grandinių pagalba variklių gamyboje bendrovėse "Dunkermotoren" ir MAE - kiekvienas grupės narys prisideda prie tvaresnių kasdienių procesų. Ir patys darbuotojai taip pat tampa aktyvūs - tikrąja to žodžio prasme.

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą
"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...