Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

23.04.2023 00:04

"Dunkermotoren" savo būstinėje Bonndorfe įrengė šešias įkrovimo prieigas, kad skatintų elektromobilumą

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, pradėjo eksploatuoti dvylika įkrovimo taškų šešiuose uostuose. Aštuoni taškai skirti visuomenei. Atsiskaitymo sistema įdiegta bendradarbiaujant su kaimynine įmone "Hectronic".

Visuomenė, lankytojai ir darbuotojai visą parą Allmendstraße gatvėje gali naudotis keturiomis įkrovimo prieigomis - septyniomis 11 kW ir viena 50 kW įkrovimo vieta. 50 kW greitojo įkrovimo vieta ypač domina "Dunkermotoren" lankytojus, pavyzdžiui, klientus ar tiekėjus, nes jie dažnai turi nuvažiuoti ilgą kelią ir ilgai neužsibūna objekte. Tai suteikia jiems galimybę pakankamai įkrauti savo elektromobilį net ir po trumpo apsilankymo.

Įkrovimo procesų autorizavimas ir atsiskaitymas už juos patogiai vykdomas naudojant debetines / kreditines korteles, o tai atitinka įkrovimo stotelių reglamento reikalavimus visoms stotelėms, įrengtoms po 2023 m. liepos 1 d. Nuo šiol daugelyje viešųjų įkrovimo punktų, norint pradėti įkrovimo procesą, reikia specialių programėlių, kortelių arba narystės. Įkrovimo stotelių įsakymas užtikrins e. mobilumo plėtrą be kliūčių ir patogų naudojimąsi juo, taip pat įpareigos siūlyti bendrus mokėjimo būdus.

Prijungtą atsiskaitymo sistemą ir mokėjimo terminalą tiekė ir diegė kaimyninė bendrovė "Hectronic", kuri iš pradžių specializavosi automobilių stovėjimo aikštelių ir degalinių valdymo sistemose, išplėtusi savo asortimentą e. mobilumo sisteminiais sprendimais. Lengvas atsiskaitymas už įkrovimą yra "Hectronic" sprendimo pagrindas. Bendrovės "Dunkermotoren" ir "Hectronic" jau daugelį metų bendradarbiauja kitose srityse. Taigi bendradarbiavimas įkrovimo infrastruktūros srityje buvo akivaizdžiausias sprendimas. Viešieji įkrovimo taškai įrengti tiesiai priešais "Hectronic" įrenginį ir idealiai tinka kaip etaloninis objektas.

Dar dvi įkrovimo prieigas su keturiais 11 kW galios įkrovimo taškais įrengė "Dunkermotoren" automobilių stovėjimo aikštelė. Šiais įkrovimo taškais gali naudotis įmonės baseino transporto priemonės. Čia įkrovimo procesai taip pat autorizuojami per "Hectronic" sistemą.

Tai skatina "Dunkermotoren" darbuotojus atvykstant į darbą naudotis elektra varomomis transporto priemonėmis. Atlikus tyrimą paaiškėjo, kad šiuo metu per metus šioms kelionėms naudojant vidaus degimo variklius išmetama apie 1 000 t CO2. Šiame kontekste verta paminėti, kad "Dunkermotoren" jau kelerius metus siūlo "JobRad" sandorį. Tai leidžia darbuotojams pigiai išsinuomoti elektrinius dviračius. Jei darbuotojai šiais dviračiais važiuoja į darbą, baterijas galima nemokamai įkrauti įmonės teritorijoje esančiose įkrovimo stotelėse.

Badeno-Viurtembergo žemė, vykdydama programą "Charge@BW", įkrovimo infrastruktūrą subsidijuoja 2500 eurų už vieną įkrovimo stotelę. Vienas iš reikalavimų subsidijai gauti - kad įkrovimo punktai būtų maitinami vietoje pagaminta atsinaujinančia elektros energija. Šį reikalavimą "Dunkermotoren" gali įvykdyti 2021 ir 2022 m. įrengta 350 kWp galios saulės energijos sistema. Apskaičiuota, kad per metus gaunamos iki 350 000 kWh galios pakaks 7 000 vien elektra varomų transporto priemonių įkrovimo procesų.

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą
"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...