Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

03.04.2023 00:04

Dunkermotoren, MAE ir EGS Automation kartu dalyvauja Hanoverio mugėje

Hanoverio mugė jau daugelį metų yra vertinga Vokietijos pramonės susitikimų vieta ir 2023 m. vyks įprastu laiku - balandžio 17-24 d

Kaip ir praėjusiais metais, "Dunkermotoren" kartu su savo seserine įmone MAE ir dukterine įmone "EGS Automation" dalyvaus parodoje 6 salėje, B08.

"Dunkermotoren" ir "EGS Automation" iš savo būstinės Bonndorfe į Hanoverį tiesiogiai transliuos realaus laiko duomenis iš variklių komponentų automatinio apdorojimo sistemos. Dunkermotoren IIoT prekės ženklo "nexofox" paslaugos siūlo klientams, diegiantiems panašius automatizavimo sprendimus, galimybę lengvai patikrinti prijungtų variklių ar automatizavimo sistemų duomenis visiškai nuotoliniu būdu iš bet kurios vietos. Naudojant Dunkermotoreno gamybos įmonėje įrengtą kamerą, gamybos procesą, kai du robotai tiekia guolių skydus apdirbimo mašinai ir keliems gręžimo įrenginiams, galima stebėti iš Hanoverio.

Visi "Dunkermotoren" programinės įrangos produktai sukurti pagal "Asset Administration Shell" (AAS) metodą, apibrėžtą Pramonės skaitmeninių dvynių asociacijos (IDTA), ir teikiami pagal "Open Industry 4.0 Alliance". Todėl lengvai galima integruoti į savas ar esamas IIoT ekosistemas.

Dar vienas Hanoveryje pristatomas akcentas - itin dinamiška 4 ašių valdymo sistema. Šio modelio dėmesio centre - portalinė sistema, sudaryta iš įvairių linijinių modulių. Gantry sistemos gali būti naudojamos įvairiais būdais - nuo medžiagų tvarkymo iki "pick and place" programų, nuo skysčių iki kietųjų kūnų - taikymo sričių yra begalė.

MAE, "Dunkermotoren" seserinė įmonė iš Italijos, pristato visiškai atnaujintą žingsninių variklių ST seriją. Kartu su pavarų dėžėmis, koderiais, stabdžiais ir elektronika MAE žingsniniai varikliai gali būti konfigūruojami taip, kad sudarytų išbaigtą pavaros sprendimą. Naujoji STE serija jau turi integruotą elektroniką, todėl suteikia mažiau kabelių ir daug kitų privalumų. Papildomas privalumas - visi MAE žingsniniai varikliai ir jų priedai gaminami Europoje!

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą
"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...