Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.03.2023 13:03

GR 63 "Formulės-1" viršūnėje

Ką bendro turi "Formulės-1" lenktynininkas George'as Russellas ir AMETEK prekės ženklo "Dunkermotoren" šepetinis nuolatinės srovės variklis?

Jie abu turi santrumpą GR 63 ir abu yra tikri geriausių rezultatų pasiekėjai!

Kol George'as Russellas dėvi juodą šalmą su "GR 63" įspaudu ir važiuoja į "Formulės-1" viršūnę, "Dunkermotoren GR 63" šepetinis nuolatinės srovės variklis jau daugelį metų pirmauja šio pavaros technikos gamintojo geriausių pardavimų sąraše.

Kasmet parduodama apie 800 000 vienetų, GR 63 variklis su dviem ilgio variantais ir įvairiomis nuo 12 iki 230 V įtampos versijomis yra geriausiai parduodamas "Dunkermotoren" variklis. Čia nieko nuostabaus! Kaip ir George'as Russellas, jis yra tikras daugiafunkcinis talentas. Kol "Mercedes" komandos lenktynininkas sėkmingai sukasi įvairiausiose pasaulio lenktynių trasose, GR 63 patikimai automatizuoja įvairios paskirties mašinas.

Šis variklis, kurio vardinis greitis yra nuo 3300 iki 6000 aps/min iki 6000 aps/min, nuolatinė galia iki 180 W, o didžiausia galia iki 500 W, pasiteisina tokiose srityse kaip durų automatizavimas. Kartu su tinkama sliekine pavarų dėže iš "Dunkermotoren" modulinės sistemos gautas pavaros sprendimas yra labai kompaktiškas, kai montuojamas sukamuosiuose, stumdomuosiuose ar varstomuosiuose vartuose. Medicininės technikos srityje GR 63 taip pat patikimai veikia jau daugelį metų. Jo rutuliniai guoliai ir pasirenkamas trukdžių slopinimas leidžia ypač tyliai ir sklandžiai veikti medicininiams siurbliams. Dėl didelio galios tankio ir kintamos maitinimo įtampos, pritaikytos kiekvienai paskirčiai, variklis puikiai tinka net ir mobiliesiems siurbliams, maitinamiems iš akumuliatoriaus. Tokiose srityse kaip traukinių laiptai ir traukinių durys GR 63 yra labai pageidaujamas dėl savo kainos ir kokybės santykio. Naudojant pridedamą kodavimo įrenginį ir stabdį, skirtingo aukščio platformų traukinių laiptus galima išlyginti ir saugiai išlaikyti nustatytoje padėtyje. Apsaugos klasė iki IP 67 užtikrina, kad net ir atšiaurioje aplinkoje, kai drėgmė, purvas ir dulkės veikia variklio korpusą, visą eksploatavimo laiką nereikalauja techninės priežiūros. Geriausios GR 63 savybės neapsiriboja ir pramonine automatika. Šis šepetinis nuolatinės srovės variklis jau daugelį metų patikimai varo daugybę įrenginių - nuo pramoninių spausdintuvų iki maisto pramonės - ir galbūt netrukus jis varos ir jūsų įrenginį.

Bendrovė "Dunkermotoren" yra pasaulinės rinkos lyderė, gaminanti iki 5 kW galios variklius ir siūlanti individualius pavaros sprendimus pagal jūsų individualius reikalavimus.

Nuolat tobulindama savo gaminius, "Dunkermotoren" daro viską, kad GR 63 ir ateityje patikimai vairuotų milijonus programų ir toliau sėkmingai veiktų - kaip George'as Russellas pakeliui į "Formulės 1" reitingo viršūnę.







Daugiau naujienų

"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...

Naujas "Dunkermotoren" didelės skiriamosios gebos kodavimo įrenginys, atitinkantis aukščiausius tikslumo reikalavimus
2024 m. balandžio 16-18 d. parodoje "Messe Frankfurt", stende A171.
Atnaujinus "nexofox" programavimo aplinką "MotionCode", dabar programuoti išmaniuosius variklius dar paprasčiau, o decentralizuotoms automatizavimo architektūroms nebėra jokių apribojimų.

Plačiai naudojamas ir universalus - "Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklo, bešepetėlinis variklis...