Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

07.03.2023 01:03

Paprasta ir tiksli - "Dunkermotoren" ir MAE pristato ekonomišką dGo žingsninių variklių valdymo elektroniką

Gaminių dizaineriai ir pirkimų vadybininkai nedažnai sutaria dėl to paties gaminio naudojimo. Tačiau tai pavyko padaryti žingsniniams varikliams su naująja "Dunkermotoren" ir "MAE" (abu AMETEK prekės ženklai) dGo pavaros elektronika.

Projektuotojams patinka kompaktiška konstrukcija kartu su dideliu sukimo momentu ir paprastu bei tiksliu valdymu. Pirkimų vadybininkai džiaugiasi mažomis sąnaudomis.

Ilgą laiką žingsniniai varikliai nebuvo labai populiarūs. Mechaninės konstrukcijos, greičio, perkrovos ir triukšmo reikalavimai dažnai būdavo išskirtiniai kriterijai. Sudėtingų algoritmų dėka dabar šie apribojimai kompensuojami elektroniniu būdu, todėl žingsniniai varikliai šiuo metu išgyvena tikrą renesansą. Dunkermotoren ir MAE šioje srityje siūlo naują pavaros sprendimą, kuris stebina savo našumu ir paprastu valdymu.

Dunkermotoren dGo valdymo elektronika, skirta MAE varikliams, kurių dydžiai NEMA 17, 23 ir 34, valdoma vienu dažnio signalu greičiui ir vienu krypties signalu (Step & Direction). Užtenka paprasto dažnio generatoriaus iš kliento pusės, kad būtų galima nustatyti greičius, kurių santykis yra didesnis nei 10 000:1! Ir visa tai be jokių kompromisų dėl padėties nustatymo tikslumo. Elektroninis mikrokroksavimas leidžia nustatyti iki 12 800 iš anksto nustatytų padėčių per vieną apsisukimą.

Jei judesio nereikia, elektronika sumažina darbinę srovę, kad kompensuotų įprastinių žingsninių variklių valdymo trūkumus. Kiti algoritmai užtikrina, pavyzdžiui, labai tylų veikimą, ypač esant mažiems greičiams. Net nepastebimo žingsnio praradimo nepastebėtos perkrovos atveju problema, kuri anksčiau buvo "šmėkla", dabar išspręsta dėl elektroninio žingsnio praradimo aptikimo.

Naujosios dGo žingsninių variklių valdymo elektronikos taikymo sritis - nuo tikslių dozavimo siurblių, portalinių ar "pick & place" sistemų iki pakavimo ir ženklinimo įrenginių. Naujoji elektronika ypač atsiskleidžia prietaisų konstravimo srityje, kur kompaktiškas dizainas ir paprastas valdymas yra labai svarbūs. Taip nauji produktai pramoninėje gamyboje, įrangos gamyboje, medicinos technikoje ir intralogistikoje gali gauti didelę naudą.

Kaip ir visuose "Dunkermotoren" gaminiuose, MAE žingsninio variklio ir dGo elektronikos derinys dėl naujoviškos "Dunkermotoren" modulinės sistemos yra papildytas suderintomis pavarų dėžėmis, koderiais ir stabdžiais. Kad būtų galima kuo lanksčiau konfigūruoti ir pateikti pritaikytus projektus, visi komponentai visiškai sukurti ir gaminami Europoje. Toks lankstumas tenkina ne tik pirkimų vadybininkus ir gaminių dizainerius, bet ir džiugina galutinius klientus.

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą
"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...