Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

13.02.2023 01:02

"Dunkermotoren" parodoje "LogiMAT" pristato naujus "nexofox IIoT" sprendimus

2023 m. balandžio 25-27 d. vyksiančioje parodoje "LogiMAT Stuttgart" "Dunkermotoren" daugiausia dėmesio skiria savo prekės ženklo "nexofox" išmaniesiems sprendimams. 7 salėje, B09 stende, pavarų technologijų gamintojas pristato naują produktą "Išmanioji diagnostika". Remdamiesi skirtingomis pakuočių apimtimis, "Dunkermotoren" klientai dabar gali nuspręsti, kiek variklių jie nori stebėti naudodami "Smart Diagnostics". Naudodama "Smart Diagnostics", "nexofox" vartotojams siūlo tokias funkcijas kaip pastabos ir įspėjimai, pagrįsti individualiai konfigūruojamomis ribinėmis vertėmis. Dunkermotoren ir nexofox komanda yra savo produktų ekspertai, o dėl Smart Diagnostics klientams nebereikia patiems įgyti specifinių variklių IIoT žinių. Jei klientas vis dėlto pageidauja turėti žinių savo viduje, įvairūs paslaugų paketai siūlo mokymus ir kursus, pavyzdžiui, "MotionCode" programavimo ir daugelį kitų. Be programinės įrangos produktų, "Dunkermotoren" taip pat siūlo administravimo apvalkalus, kad sprendimas būtų standartizuotai įdiegtas klientų aplinkoje. Administravimo apvalkalai kuriami remiantis Pramonės skaitmeninių dvynių asociacija (IDTA) ir teikiami pagal Atviros pramonės 4.0 aljanso (Open Industry 4.0 Alliance) reikalavimus.

Parodoje "sps Nuremberg 2022" bendrovė "Dunkermotoren" jau pristatė stebulės pavarų dėžę NG 1000 WO, kuri dabar demonstruojama ir parodoje "LogiMAT". Santrumpa "WO" reiškia "su poslinkiu" ir reiškia, kad dėl pavarų dėžės poslinkio į variklį sutaupoma vietos. Po jau žinomų NG 250 ir NG 500 serijų, NG 1000 WO papildo specialių AGV produktų asortimentą. Naujasis pavaros sprendimas įtikina savo kompaktiškumu. Jis sujungtas su BG 95x80 dPro serijos išmaniuoju BLDC varikliu ir stebulės pavarų dėže NG 1000 WO, E 600R stabdžiu ir saugiu koduotoju - visa tai yra tik 600 mm ilgio. Pavaros sprendimas pasižymi dar didesniais privalumais, nes jo bendras aukštis yra tik 95 mm.

Dar vienas ypatingas akcentas - KNAPP Solutions GmbH "Open Shuttle". AGV turi pavaros sprendimą, kuriame derinamas bešepetėlinis BG 75 variklis su Franz Morat Group NG 500 stebulės pavarų dėže, taip pat stabdžius ir kodavimo sistemą. Šį maršrutinį autobusą bus galima gyvai pamatyti 7 - B09 salės stende.

Be jau minėtų pavaros sprendimų, "Dunkermotoren" sprendimai puikiai tinka visakryptėms ar daugiakryptėms transporto priemonėms. Labai įdomų bendrovės "Techno MP" sprendimą, pasižymintį idealiu judrumo plotu, galima pamatyti naujausioje skrajutėje "AGV, AGC ir AMR programa".

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą
"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...