Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

30.01.2023 00:01

Naujos "Dunkermotoren" linijinių variklių serijos pradžia

AMETEK prekės ženklas "Dunkermotoren" pristato SL 38 gaminių šeimą, kurioje yra pirmasis naujos linijinių variklių serijos "ServoLinear" dydis. SL šeima stebina dideliu našumu ir lankstumu. SL 38 variklių stipriosios pusės ypač susijusios su jų greičiu, jėga ir pagreičiu.

Didžiausios naujųjų linijinių variklių jėgos siekia iki 3700 N, kai pagreitis didesnis nei 200 m/s2. Programose, kuriose anksčiau buvo naudojami lėti verpstės varikliai arba netikslios diržinės pavaros, naujieji SL 38 varikliai dabar gali būti varomi daug greičiau ir tiksliau, taip gerokai padidinant programos našumą.

Kad būtų patenkinti įvairūs įvairių pramonės sričių reikalavimai, iš viso buvo sukurtos penkios SL 38 versijos. Visos jos pagrįstos tuo pačiu baziniu varikliu, kuris buvo pritaikytas, kad atitiktų specialius atitinkamos taikymo srities reikalavimus. Pavyzdžiui, pradedant nuo komponento, jis montuojamas kaip "paruoštas naudoti" modulis arba su montavimo plokštele prieš sukimąsi TwinGuide versijoje. Atšiaurioms aplinkos sąlygoms arba darbui maisto pramonėje SL 38 taip pat galima įsigyti nerūdijančiojo plieno versiją. Šis variantas turi vienodus nerūdijančiojo plieno paviršius, šešiakampes sraigtines jungtis ir specialius higieninius sandariklius, užtikrinančius iki IP69K apsaugos klasę.

Ypatinga savybė, kurią galima įsigyti visose versijose, yra pasirenkama vandens aušinimo sistema, leidžianti padvigubinti variklių nuolatines jėgas.

Skirtingos SL 38 šeimos versijos leidžia labai lanksčiai naudoti "ServoLinear" gaminį. Didelės jėgos galimybės reikalingos tokiose srityse kaip specialioji mašinų gamyba. Savo ruožtu pagreitis ir didelis greitis užtikrina trumpesnį ciklo laiką ir taip pasiekiamas našumo padidėjimas. Tai reiškia, kad gamybos procesus galima atlikti daug greičiau ir tiksliau. Artimiausiu metu "ServoLinear" serija bus papildyta kitais dydžiais, pavyzdžiui, skirtais naudoti esant griežtoms montavimo vietos specifikacijoms, kurie apims dar platesnį našumo diapazoną.

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą
"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...