Katalogas

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

09.02.2023 18:02

Dunkermotoren, MAE ir EGS Automation išleido šeštąjį "mo

Jau šeštą kartą "Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, leidžia žurnalą apie pavarų technologijas "mo

Kaip ir ankstesniais metais, žurnale rasite ne tik įdomių temų apie pavarų technologijų tendencijas, bet ir įdomių įžvalgų apie bendroves "Dunkermotoren", "MAE" ir "EGS Automation". Pavyzdžiui, "Dunkermotoren" pateikia įžvalgų apie naująjį Taikomosios inžinerijos skyrių, kuris kaip techninė sąsaja kartu su pardavėjais ir klientais dalyvauja naujuose projektuose ir nuo pat pradžių padeda jiems optimaliai suprojektuoti pavaras.

Šių metų numeryje ypatingas dėmesys skiriamas dukterinei įmonei "EGS Automation" Donaueschingene. Be interviu su įkūrėju Robertu Eby, išsamiame taikymo pavyzdyje pateikiama informacija apie įvairias EGS robotų panaudojimo galimybes. Daugybėje nuotraukų matyti, kaip automobilių tiekėja "KE Elektronik", pasitelkusi "EGS Automation", su dviem liejimo mašinomis ir šešiais robotais kasmet pagamina kelis milijonus plastikinių jungčių - ir tai daro visiškai automatiškai.

Tačiau Pramonės 4.0 tema neaplenkta ir šeštajame "mo. 2021 m. spalį pradėjęs veikti "nexofox", šiais metais "IIoT" prekės ženklas pristato savo paslaugų katalogą. Be variklių konfigūravimo ir programavimo mokymų, taip pat individualių paslaugų sutarčių dėl išmaniųjų pavarų sistemų paleidimo ir gedimų analizės, "nexofox" taip pat mielai patars jums rūpimais klausimais apie prognozuojamąją techninę priežiūrą arba suteiks jums reikiamą technologiją realaus laiko analizei, kuri yra būklės stebėsenos dalis.

Trečius metus žurnale "Antriebstechnik Magazin" pristatoma "Dunkermotoren" seserinė įmonė MAE, kuri, be naujo greitaeigio kintamosios srovės variklio, taip pat pristato visiškai naują orapūtės seriją, kuri dėl ypač mažų energijos sąnaudų ir kompaktiško dizaino optimaliai tinka akumuliatorinėms drėgno ir sauso valymo mašinoms.

Spustelėkite čia, norėdami gauti žurnalą: https://www.dunkermotoren.de/downloads/customer-magazine

Daugiau naujienų

Naujas "Dunkermotoren" 4Q valdiklis siūlo didelį našumą už prieinamą kainą
"Dunkermotoren" tiesia kelią visiškai automatizuotai ir skaitmenizuotai intralogistikai

SISTEMA saugos biblioteka "Dunkermotoren" išmaniesiems dPro varikliams su STO

"Dunkermotoren", AMETEK prekės ženklas, didžiuojasi galėdamas savo bešepečiu nuolatinės srovės varikliu aprūpinti Minas Žeraiso universiteto komandos "Milhagem Team" lenktyninį automobilį
"Dunkermotoren" išleidžia naują "Motion Journal" numerį "mo

2024 m. gegužės 14-17 d. Amsterdame vyksianti paroda "I...