Katalogas

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

15.12.2021 02:12

"GIE Media" apskritojo stalo diskusija "Šiandieninė metrologija" su "Yxlon" atstovu Dirku Stei

"Yxlon" verslo plėtros vadovas Dirkas Steineris nuo 2004 m. intensyviai dirba su pramonine kompiuterine tomografija ir yra nuskenavęs bei išanalizavęs daugiau nei 1000 duomenų rinkinių. Čia turite galimybę peržiūrėti "GIE Media" internetinio seminaro "Today's Metrology Live" įrašą ir išgirsti, kaip sudėtingos metrologijos užduotys patikimai sprendžiamos naudojant kompiuterinę tomografiją. Kartu su kitų su metrologija susijusių technologijų gamintojais dalyvavo ir "Yxlon", kuri pateikė išsamią sprendimų apžvalgą.

Dirkas kalbėjo apie naujausias metrologijos tendencijas naudojant pramoninę kompiuterinę tomografiją (KT) ir apie tai, kad duomenys yra raktas į tai, kaip gauti informaciją, kurios reikia gamintojams, kad padidintų efektyvumą ir sumažintų sąnaudas. Gamintojams svarbiausia - aukšta jų gaminių kokybė. Prie "apskritojo stalo" penki dalyviai aptarė, kaip jų sprendimai gali padėti gamintojams tai pasiekti. Tačiau išmatuoti ir analizuoti vidines struktūras galima tik naudojant kompiuterinę tomografiją.

Atsakydamas į vieną iš užduotų klausimų, Dirkas sakė: "Kompiuterinė tomografija yra netaktinis metodas, todėl proceso metu geometrijos nekeičiame. Galime matyti vidines struktūras, o atsižvelgiant į didelę tendenciją, kad šiandien vyrauja pridėtinė gamyba, nėra jokių apribojimų, ką galima suprojektuoti ir atspausdinti. Naudodami kompiuterinę tomografiją galime pažvelgti į vidų ir išmatuoti dalykus, kurie yra išpjauti ar net paslėpti detalės viduje. Be to, taip pat gauname duomenis apie defektus, vidinius defektus, kurie patys savaime neturi nieko bendro su metrologija. Taigi vienu šūviu užmušame du zuikius."

Daugiau naujienų

Naudojant kompiuterinę tomografiją buvo numatyta ištirti Holšteino uolienos nuosėdų...

nuo 2024 01 24 - 2024 01 26

Nepcon Japan 2024

<...

productronica / SEMICON Europa
Šių metų parodoje "Productronica" lapkričio 14 d., antradienį, 15.00 val. savo stende B2.454 pristatysime naujovę ir pristatysime naują 3D rentgeno sistemą, kurią sukūrėme specialiai reikliai puslaidininkių rinkai.

e. mobilumo plėtra pastaraisiais metais lėmė didžiulį akumuliatorių rinkos augimą, kurio pabaigos...

"Yxlon" tampa "Comet Yxlon". Šių metų parodoje "Control" rentgeno ir kompiuterinės tomogra...