Katalogas

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

17.11.2023 01:11

"Comet Yxlon" pristato naują tikrinimo sistemą puslaidininkių pramonei.

productronica / SEMICON Europa

Naudojant pažangią kompiuterinę laminografiją ir integruotą dirbtinio intelekto technologiją, "Comet Yxlon " suteikia didelės skiriamosios gebos 3D rentgeno spinduliuotės galimybes, kad būtų galima atlikti išsamius bandymus pažangių integrinių grandynų pakuočių srityje. Pirmą kartą puslaidininkių rinkoje atsirado nedestruktyvus priedas arba alternatyva įprastiniams ardomiesiems metodams. Trimačiai rentgeno vaizdai, kurių skiriamoji geba yra mažesnė nei 1 μm, gali patikimai nustatyti tipinius 3D integrinių grandynų lydmetalio jungčių defektus, pavyzdžiui, trūkstamus ir sujungtus iškilimus, tuštumas, nesudrėkimą, galvos į pagalvę, iškilimų poslinkį, atramos aukščio nuokrypius ar deformacijas. Šiuolaikinė analizės programinė įranga, pagrįsta giliuoju mokymusi, perima automatinį vertinimą, įskaitant ataskaitų generavimą pagal naudotojo reikalavimus. Todėl naujoji CA20 rentgeno kontrolės sistema puslaidininkių pramonei siūlo visiškai naują saugumo ir efektyvumo lygį.

Puslaidininkiai tapo neatsiejama mūsų tinklo pasaulio dalimi. Dėl to gamintojams keliami dideli reikalavimai, nes inovacijų ciklai vis trumpėja, o integrinių grandynų sudėtingumas nuolat didėja. Norint išlikti konkurencingiems, ypač daug dėmesio skiriama investicinių sąnaudų mažinimui ir įsibėgėjimo procesų spartinimui, kad būtų galima greičiau pasiekti be klaidų gaminamus naujus, didelio našumo komponentus. Ankstyvas kritinių defektų nustatymas gerokai pagreitina naujų gamybos procesų kūrimą ir optimizavimą, taigi ir naujos kartos lustų gamybos pradžią.

Su CA20 tikrinimo sistema "Comet Yxlon" perkėlė 3D rentgeno spindulių technologiją, skirtą pažangiosios puslaidininkių pakuotės pramonei, į visiškai naują lygį. Visiškai pertvarkyta aparatinė įranga, optimizuota puslaidininkių reikmėms stabilumo, vaizdavimo, tikslumo ir techninės priežiūros reikalavimų požiūriu, "Comet Yxlon GmbH" Puslapis 2 iš 3 kartu su didelės skiriamosios gebos kompiuterine laminografija ir programinės įrangos paketais, tokiais kaip "Dose Manager", "Batch Manager" ir "Insights", skirtais automatizuotam vertinimui, užtikrina visų tikrinimo užduočių tikslumą, patikimumą ir efektyvumą. Visos funkcijos lengvai ir intuityviai pasiekiamos naudojant "Geminy" vartotojo sąsają, kuri pasiteisino "Comet Yxlon FF" ir "UX" gaminių asortimente ir kurioje yra grafiniai simboliai, vedliai ir įvairūs išankstiniai nustatymai kiekvienam įgūdžių lygiui.

"Naujasis CA20, kaip lydimasis tikrinimo metodas, jau dabar naudojamas naujų mikroschemų ir jų gamybos procesų tyrimuose ir kūrime, sukels revoliuciją puslaidininkių pramonėje", - sakė "Comet Yxlon" tyrimų ir plėtros viceprezidentas Christianas Drilleris. "CA20 užtikrins, kad diegimo procesai ir pateikimo rinkai laikas smarkiai paspartės, sumažės dabartinis didelis broko lygis, todėl gerokai padidės išeiga. Ši sistema leidžia pasiekti nulinio defektų skaičiaus tikslą."

Vakar po pietų "Comet Yxlon" oficialiai pristatė sistemą, surengusi tiesiogines demonstracijas ir pakvietusi svečių. Per įvairius pranešimus konferencijoje Stephanas Haferlis (generalinis direktorius Comet), Dionysas van de Venas (prezidentas Comet Yxlon), Isabella Drolz (produktų rinkodaros viceprezidentė Comet Yxlon) ir Christianas Drilleris jau anksčiau minėjo šį svarbų įvykį. Naujasis stendas B2 salėje, kuriame vienas šalia kito stovi "productronica" ir "Semicon Europa", rodo, kur link krypsta "Comet Yxlon" kelionė: Comet Yxlon savo technologija, atitinkančia pažadą: "Matyk geriau", padaro jas matomas. Greičiau. Daugiau.

Daugiau naujienų

Naudojant kompiuterinę tomografiją buvo numatyta ištirti Holšteino uolienos nuosėdų...

nuo 2024 01 24 - 2024 01 26

Nepcon Japan 2024

<...

Šių metų parodoje "Productronica" lapkričio 14 d., antradienį, 15.00 val. savo stende B2.454 pristatysime naujovę ir pristatysime naują 3D rentgeno sistemą, kurią sukūrėme specialiai reikliai puslaidininkių rinkai.

e. mobilumo plėtra pastaraisiais metais lėmė didžiulį akumuliatorių rinkos augimą, kurio pabaigos...

"Yxlon" tampa "Comet Yxlon". Šių metų parodoje "Control" rentgeno ir kompiuterinės tomogra...

"Yxlon" tampa "Comet Yxlon". Šių metų parodoje "Control" rentgeno ir kompiuterinės tomografijos kontrolės sistemų gamintojas paskelbė, kad nuo 2022 m. rugsėjo 8 d. pakeis pavadinimą į "Comet Yxlon". Naujasis prekės ženklas pabrėžia ilgametę "Yxlon" priklausomybę bendrovei "Comet", pirmaujančiai pasaulinei inovatyvių technologijų bendrovei, kuri daugiausia dėmesio skiria plazmos ir rentgeno spindulių technologijoms