Katalogas

Comet Yxlon GmbH

  • ISO 9001:2015

12.05.2023 02:05

Baterijos įžvalgos, maitinamos "Dragonfly

e. mobilumo plėtra pastaraisiais metais lėmė didžiulį akumuliatorių rinkos augimą, kurio pabaigos nematyti. Taip pat didėja ir tikrinimo technologijų paklausa, kad būtų užtikrintas akumuliatorių veikimas ir sauga, taip pat kad būtų galima sumažinti dabartinį didelį atliekų kiekį ir padidinti gamintojų našumą. Šiam tikslui geriausiai tinka rentgeno spindulių technologija, ypač kompiuterinė tomografija, kuri gali būti taikoma detaliai analizuojant akumuliatorių elementus, modulius ir net ištisus paketus.

. Kad sudėtingi akumuliatorių elementai būtų tokie, kokių tikimasi, kad bus, gamybos metu neturi pasitaikyti klaidų. Yra daugybė klaidų šaltinių: įtrūkimai, oro intarpai, svetimkūniai, deformacijos, nekokybiškos suvirinimo siūlės ar netinkamas vidinių sluoksnių suderinimas. Pavojinga tampa, kai perdangos yra nepakankamos ir dėl katodo ir anodo kontakto įvyksta trumpasis jungimas, o dėl to kyla mirtinas gaisras. Atliekant akumuliatorių bandymus svarbiausias yra saugos klausimas. Todėl svarbiausias prioritetas yra patikrinti ir išmatuoti peraukštėjimus.

Objektyvius, patikimus ir pakartojamus bandymų rezultatus galima gauti tik vertinant programine įranga. Programinė įranga nežino nuovargio ar jautrumo. Programos "Battery Insights" pagrindas - 3D vaizdų analizės programinė įranga "Dragonfly", leidžianti naudoti gilaus mokymosi modelius. Dragonfly pasižymi itin dideliu jautrumu nustatant galimus defektus. Be to, automatinį vertinimą galima pritaikyti prie konkrečių konkretaus gamintojo reikalavimų. Programa "Battery Insights" rūpinasi visiškai automatiniu iškyšų tikrinimu, taip pat gali apdoroti ištisas partijas, naudodama atitinkamus kelių dalių laikiklius. Automatiškai sukurtoje ataskaitoje taip pat pateikiama informacija apie kiekvienos atskiros ląstelės būklę, ją galima naudoti tendencijoms nustatyti ir gamybos procesui optimizuoti, kad būtų gerokai sumažintas broko kiekis.

"Control" parodoje naujasis "Battery Insights" programinės įrangos paketas bus pristatytas gyvai su "Comet Yxlon" kompiuterinės tomografijos sistema FF35 CT, o "Dragonfly" programinės įrangos specialistas Antonas du Plessis atskiroje darbo vietoje "Comet Yxlon" stende pademonstruos ir paaiškins rinkoje pirmaujančią segmentavimo ir gilaus mokymosi funkciją, kuria grindžiama "Battery Insights".

Control, Štutgartas, 3 salė / 3202 stendas

Daugiau naujienų

Naudojant kompiuterinę tomografiją buvo numatyta ištirti Holšteino uolienos nuosėdų...

nuo 2024 01 24 - 2024 01 26

Nepcon Japan 2024

<...

productronica / SEMICON Europa
Šių metų parodoje "Productronica" lapkričio 14 d., antradienį, 15.00 val. savo stende B2.454 pristatysime naujovę ir pristatysime naują 3D rentgeno sistemą, kurią sukūrėme specialiai reikliai puslaidininkių rinkai.

"Yxlon" tampa "Comet Yxlon". Šių metų parodoje "Control" rentgeno ir kompiuterinės tomogra...

"Yxlon" tampa "Comet Yxlon". Šių metų parodoje "Control" rentgeno ir kompiuterinės tomografijos kontrolės sistemų gamintojas paskelbė, kad nuo 2022 m. rugsėjo 8 d. pakeis pavadinimą į "Comet Yxlon". Naujasis prekės ženklas pabrėžia ilgametę "Yxlon" priklausomybę bendrovei "Comet", pirmaujančiai pasaulinei inovatyvių technologijų bendrovei, kuri daugiausia dėmesio skiria plazmos ir rentgeno spindulių technologijoms