Katalogas

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Apie Stäubli Electrical Connectors AG

Siūlome technologiškai pažangius kontaktų sprendimus; įvairiapusis pramoninių jungčių asortimentas skirtas griežtiems reikalavimams pramoninėje aplinkoje. Jos pasižymi mažiausia kontaktų varža, kartu užtikrindamos itin didelį srovės tankį. Mūsų jungtys naudojamos įvairiose srityse, tokiose kaip elektros energijos gamyba ir paskirstymas, automatizuotos surinkimo linijos, mašinų valdymo sistemos ir kitos reiklios paskirties sritys.

Visi mūsų gaminiai pasižymi unikaliomis MULTILAM technologijos savybėmis. Tarp nesuskaičiuojamos daugybės tipų elektros jungčių nuo signalinių srovių iki itin didelių srovių MULTILAM išsiskiria puikiomis eksploatacinėmis savybėmis. MULTILAM, "Stäubli" kontaktų technologijos kertinis akmuo, dėl savo konstrukcijos lankstumo ir pažangių savybių turi praktiškai neribotą pritaikymo sritį.

Apie "Stäubli"

"Stäubli" siūlo novatoriškus mechatroninius sprendimus trijose pagrindinėse srityse, įskaitant jungtis, robotiką ir tekstilę. Įkurta 1892 m., šiandien "Stäubli" yra tarptautinė grupė, kurios pagrindinė būstinė įsikūrusi Pfäffikon mieste, Šveicarijoje, ir kurioje dirba daugiau nei 5 500 darbuotojų visame pasaulyje. "Stäubli" veikia 29 šalyse, kur yra gamybos įmonių, pardavimo ir aptarnavimo antrinių įmonių, taip pat turi atstovų 50 šalių.

Tekstilės mašinos

"Stäubli" gamina greitaeiges tekstilės mašinas ir siūlo sprendimus, pritaikytus kiekvieno naudotojo poreikiams. Mūsų staklės ir priedai apima automatizuotas audimo paruošimo sistemas, rėminio...

Rėmo audimas

"Stäubli" nuo 1892 m. gamina greitaeiges rėminio audimo mašinas. Jos audimo staklės ir priedai, įskaitant kumštelinius judesius ir rotacinius dobbies, taip pat didelio našumo diržų judesius ir...

Žakardinio pynimo mašinos

Platus "Stäubli" žakardinio audimo mašinų asortimentas yra labai platus ir pritaikomas tiems, kuriems reikia puikios audimo kokybės ir didelio našumo. Taikymo sritys - plokšti audiniai, kilpin...

Bendrovė "SSA Terminals, LLC" pradėjo eksploatuoti 33 terminalo vilkikus, kurie yra skirti beemisinėms elektrinėms transporto priemonėms su visiškai automatizuotomis didelės talpos greitojo įkrovimo jungtimis (QCC).
Prancūzijos audimo fabrikas investuoja į "Stäubli", kad atitiktų ESG reikalavimus
Į rinkoje pirmaujančių "Stäubli" fotovoltinių jungčių MC4 asortimentą įtrauktas nuolatinės srovės jungčių sprendimas, skirtas akumuliatorių energijos kaupimo sistemoms MC4-Evo stor.