Katalogas

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

20.10.2022 03:10

MC4-Evo stor: aukštos kokybės nuolatinės srovės jungtis akumuliatorių energijos kaupimo sistemoms (BESS)

Į rinkoje pirmaujančių "Stäubli" fotovoltinių jungčių MC4 asortimentą įtrauktas nuolatinės srovės jungčių sprendimas, skirtas akumuliatorių energijos kaupimo sistemoms MC4-Evo stor.

Naujasis MC4-Evo stor, skirtas akumuliatorių energijos kaupimo sistemoms (BESS) prijungti, papildo MC4-Evo 2 gaminių liniją ir tampa svarbiu 1500 V nuolatinės srovės įrenginių portfelio papildymu.

Ši kištukinė jungtis tarp keitiklio ir kaupimo sistemos užtikrina paprastą montavimą ir garantuoja gerai žinomą, patvarią, ilgaamžę ir mažai nuostolių turinčią jungties kokybę, kaip ir originalios MC4 ir MC4-Evo 2 nuolatinės srovės kabelių jungtys fotovoltinėje grandinėje. Be patikrintos MULTILAM kontaktų technologijos, šis "Stäubli" energijos kaupiklių jungčių sprendimas turi 45° pasuktą poravimosi paviršių, kad būtų užtikrintas saugus montavimas. MC4-Evo stor negalima prijungti prie MC4 arba MC4-Evo 2 kabelio jungties, kuri naudojama fotovoltinėje grandinėje arba keitiklio nuolatinės srovės pusėje prie akumuliatoriaus išėjimo.

Kaip ir visos originalios "Stäubli" MC4 jungtys, šis BESS jungčių sprendimas MC4-Evo stor atitinka IP68 apsaugos klasės reikalavimus, todėl yra itin tvirtas gaminys, užtikrinantis patikimą ir ilgalaikį veikimą net ir atšiauriomis sąlygomis.

Naująjį MC4-Evo stor jungties sprendimą sudaro kabelio jungtis ir ant paviršiaus montuojama dėžutė, kuri montuojama ant keitiklio ir akumuliatoriaus kaupiklio. Gaminio kokybę ir veikimą patvirtina TÜV ir UL sertifikatai.

Daugiau naujienų

Bendrovė "SSA Terminals, LLC" pradėjo eksploatuoti 33 terminalo vilkikus, kurie yra skirti beemisinėms elektrinėms transporto priemonėms su visiškai automatizuotomis didelės talpos greitojo įkrovimo jungtimis (QCC).
Prancūzijos audimo fabrikas investuoja į "Stäubli", kad atitiktų ESG reikalavimus