Katalogas

Stäubli Electrical Connectors AG

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

Stäubli Electrical Connectors AG

  • DIN EN ISO 9001

27.10.2023 01:10

Žakardinis audimas - žingsniai tvarumo link

Prancūzijos audimo fabrikas investuoja į "Stäubli", kad atitiktų ESG reikalavimus

Prancūzijos audimo bendrovė "Les Tissages de Charlieu" (LTC) 2023 m. pirmąjį ketvirtį įdiegė 40 naujų SX PRO žakardo staklių. Tai ne pirmas "Stäubli Jacquard" staklių įsigijimas, tačiau šį kartą investicija buvo atlikta įgyvendinant pasaulinę LTC ESG (aplinkosaugos, socialinės ir valdymo) strategiją.

Poveikis aplinkai - svarbus kriterijus LTC renkantis šias naujas žakardo stakles. Suprojektuotos taip, kad sunaudotų mažiau energijos, Stäubli SX PRO žakardo mašinos puikiai tinka bendrovės tvarumo ir ESG tikslams įgyvendinti. Kitas svarbus veiksnys - "Stäubli" žakardinių mašinų ilgaamžiškumas. LTC patalpose yra "Stäubli Jacquard" staklės, kurios eksploatuojamos jau daugiau kaip 20 metų.

LTC įsigytos 40 naujų "SX PRO Jacquard" staklių buvo sumontuotos ant naujai įrengtų audimo staklių, kurias bendrovė daugiausia naudoja perdirbtiems verpalams apdoroti pagal žiedinės ekonomikos scenarijų. LTC ir "Stäubli" prisideda prie ekologiškesnės tekstilės pramonės ateities: LTC, įgyvendindama pasaulinę ESG strategiją, o "Stäubli" - itin efektyvius, energiją taupančius ir tvarius sprendimus.

Daugiau naujienų

Bendrovė "SSA Terminals, LLC" pradėjo eksploatuoti 33 terminalo vilkikus, kurie yra skirti beemisinėms elektrinėms transporto priemonėms su visiškai automatizuotomis didelės talpos greitojo įkrovimo jungtimis (QCC).
Į rinkoje pirmaujančių "Stäubli" fotovoltinių jungčių MC4 asortimentą įtrauktas nuolatinės srovės jungčių sprendimas, skirtas akumuliatorių energijos kaupimo sistemoms MC4-Evo stor.