Katalogas

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

30.05.2024 01:05

INNIO grupė ZEISS tirpalu analizuoja cheminę likusių nešvarumų dalelių sudėtį

"Net ir maža metalinė purvo dalelė gali labai pakenkti mūsų didelio našumo varikliams", - pabrėžia Christianas Trogeris, INNIO veiklos kokybės vadovas Jenbache. Jei, pavyzdžiui, jungiamojo strypo guolyje būtų rasta smėlio grūdo dydžio metalo dalelė, kiltų pavojus, kad alyvos plėvelė guolyje nutrūks. Nesant pakankamo tepimo, padidėtų alkūninio veleno ir švaistiklio guolio trintis, o tai gali sukelti rimtų pažeidimų.

INNIO grupė nustato visos pramonės standartus, susijusius su variklio veikimu ir patikimumu. "Jenbacher" generatorių agregatai, taip pat kombinuotos šilumos, elektros ir aušinimo sistemos, kurių galia svyruoja nuo 250 KW iki 10,4 MW, gali būti eksploatuojami naudojant įvairius energijos šaltinius, pavyzdžiui, sąvartynų dujas, nuotekų dujas, biometaną ar vandenilį, taip atveriant klientams kelią pereiti prie "grynojo nulio".
Tačiau kuo didesnis variklių naudingumo koeficientas ir galios tankis, tuo didesnis didžiausias slėgis ir guolių apkrovos. Konstruktorių atsakymas - kietesni guoliai ir mažesni tepimo tarpai. Tačiau dėl to didėja vadinamųjų dalelių žudikių, sukeliančių alyvos plėvelės trūkinėjimą, rizika.

Daugiau naujienų

Nuo miltelių iki adityviai gaminamų komponentų



Nuo miltelių iki adityviuoju būdu gaminamų komponentų Adityvioji gamyba suteikia dide...

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Naujos funkcijos

12.06.2024 01:05

"ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskopas ir matavimo prietaisas viename

17.05.2024 01:05

"ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskopas ir matavimo prietaisas viename

Būkite nuolat informuoti apie dinamišką automobilių ir elektromobilių pramonės pasaulį! Gaukite i...