Katalogas

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 00:12

Vokietijos dizaino apdovanojimas už naujos kartos mašinas

L.B. Bohle apdovanotas kelis kartus

"L.B. Bohle" džiaugsmas buvo puikus. Technologijų įmonė iš Ennigerlo tris kartus buvo apdovanota Vokietijos prekės ženklo apdovanojimu.

"Šių metų gegužę vykusioje "Interpack" parodoje pristatydami tris naujas sistemas davėme startinį signalą mūsų naujos kartos mašinoms", - žvelgdamas atgal sako generalinis direktorius Thorstenas Wesselmannas. "Mūsų mašinos buvo ne tik techniškai optimizuotos, bet ir pertvarkytos pagal novatorišką pramoninį dizainą", - tęsia T. Wesselmannas.

Pasikonsultavusi su pramoniniais dizaineriais, su kuriais buvo projektuojamos mašinos, L.B. Bohle" vadovybė nusprendė pateikti BFC tablečių dengimo įrenginį, BRC sausą granuliatorių ir QbCon 1 - nepertraukiamo veikimo granuliatorių ir džiovyklą, skirtą moksliniams tyrimams ir plėtrai, dizaino apdovanojimui gauti.

Vokietijos dizaino apdovanojimą gali gauti viso pasaulio įmonės, agentūros, paslaugų teikėjai ir rinkodaros ekspertai, taip pat pelno nesiekiančios ir vyriausybinės organizacijos iš visų sektorių. sprendimą dėl dalyvavimo konkurse ir vėlesnių nugalėtojų priima nepriklausoma Vokietijos dizaino tarybos žiuri.

"Po nuolatinių teigiamų reakcijų į mūsų naujas mašinas slapta tikėjomės apdovanojimo", - praneša Wesselmannas. L. B. Bohle buvo pagerbta kaip BRC ir QbCon nugalėtoja, o BFC tablečių dengimo įrenginys gavo specialų apdovanojimą.

"Buvome nustebę, kad iš karto gavome tris apdovanojimus", - sako Wesselmannas. Apskritai L. B. Bohle atsakingi asmenys šį apdovanojimą vertina kaip pripažinimą, kad žengė teisingą žingsnį su drąsiu naujuoju dizainu.

"Dėl išskirtinių komandinių pastangų įmonėje kartu su išorės dizaineriais mums pavyko sukurti visiškai naują mūsų sistemų dizaino liniją, kuri užtikrina tapatinimąsi su L. B. Bohle įmone. Be to, laimėtas Vokietijos dizaino apdovanojimas padės mums sulaukti dar daugiau dėmesio ir būti matomiems rinkoje", - sako generalinis direktorius Timas Remmertas (Tim Remmert), kuris įžvelgia ir kitus teigiamus apdovanojimo padarinius.

Daugiau naujienų

18.-2024 m. kovo 21 d

APV 14-asis pasaulinis PBP susitikimas

Viena, Austrija

...

Tablečių dengimo įrenginiai tampa vis svarbesni farmacijos gamyboje: tabletės yra svarbiausia ger...

Šiuolaikiškai supakuotos pažangiausios technologijos
RENGINIAI VISAME PASAULYJE