Katalogas

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

19.05.2023 01:05

"L.B. Bohle" pristato pasaulines premjeras parodoje "Interpack

Šiuolaikiškai supakuotos pažangiausios technologijos

Daugiau nei keturis dešimtmečius "L.B. Bohle" farmacijos pramonėje atstovauja pažangiausioms technologijoms.
"Dabar mes, kūrėjų komanda, nusprendėme ateityje sujungti aukščiausios kokybės technologiją su moderniu dizainu", - aiškina Thorstenas Wesselmannas, "L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH" generalinis technologijų direktorius. Darbai prie naujųjų mašinų vyko gerus dvejus metus - taip pat padedant išorės dizaino specialistams. Pasaulinę premjerą L. B. Bohle švęs gegužės mėnesį Diuseldorfe vyksiančioje "Interpack" parodoje.

Nerūdijantis plienas ir toliau išlieka patvarios, tvirtos ir, jei reikia, sterilios technologijos sinonimu. Prie to prisideda tamsūs elementai, išraiškingos linijos ir daugiau skaidrumo. "Vienoda naujosios kartos mašinų išvaizda iš karto sukuria atpažįstamumą", - pabrėžia Timas Remmertas, generalinis pardavimų direktorius.

Tačiau, be modernios išvaizdos, didžiausias dėmesys buvo skiriamas vidinėms vertybėms: lengvas valdymas, greitas valymas, saugūs procesai, skaidri darbo eiga ir ekonomiškas išteklių naudojimas - ir visa tai, žinoma, naudojant naujausias technologijas. Ištikima Bauhauso šūkiui "Forma seka funkciją", pirmaujanti technologija ir ateityje atstovaus L. B. Bohle DNR. "Mums pavyko supakuoti aukščiausias technines charakteristikas ir funkcijas į šiuolaikišką pavidalą", - sako Thorstenas Wesselmannas.





Pradėdamapertvarką, "L.B. Bohle" atkreipė dėmesį į tris išskirtines mašinas: - BRC sausų granulių granuliatorius: ši mašina rinkoje yra nuo 2012 m. ir jau nuo pat pasirodymo tapo bestseleriu; - BFC tablečių dengimo mašina

tablečių dengimo įrenginys BFC 400: greičiausias ir tiksliausias tablečių dengimo įrenginys dėl puikių gamybos rezultatų ir efektyvumo vertinamas kaip bestseleris visame pasaulyje. -nepertraukiamo granuliavimo ir džiovinimo įrenginys QbCon®1: nuo 2018 m. MTTP specialistas pirmasis pasiūlė tikrą nepertraukiamą sprendimą sudėtingam drėgnojo granuliavimo ir džiovinimo procesui.

"Perprojektuodami šias tris gamyklas sąmoningai pasirinkome sudėtingus iššūkius", - aiškina generalinis direktorius Timas Remmertas. Turint šias rekomendacijas, galima įspūdingai dokumentuoti technologinę lyderystę.

Daugiau naujienų

18.-2024 m. kovo 21 d

APV 14-asis pasaulinis PBP susitikimas

Viena, Austrija

...

Tablečių dengimo įrenginiai tampa vis svarbesni farmacijos gamyboje: tabletės yra svarbiausia ger...

L.B. Bohle apdovanotas kelis kartus
RENGINIAI VISAME PASAULYJE