Katalogas

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

15.09.2023 01:09

Aukščiausios klasės drėgmės ir temperatūros jutiklis, atitinkantis aukščiausius reikalavimus

Naujuoju HTS801 "E+E Elektronik" pristato iki šiol galingiausią drėgmės ir temperatūros jutiklį, skirtą pramoninėms reikmėms. Šiame universaliame aukščiausios klasės matavimo įrenginyje derinama Austrijos jutiklių specialisto dešimtmečius kaupta patirtis drėgmės matavimo srityje ir aukšti pramoninių matavimo technologijų kokybės reikalavimai. HTS801 matavimo zondai turi aukštos kokybės kaitinamą jutiklio elementą, kad būtų galima atlikti tikslius ir ilgalaikius stabilius matavimus net ir sudėtingiausiomis sąlygomis. Papildomos galimybės, tokios kaip gausus spalvotas ekranas ar "plug-and-play" jutiklio keitimas naudojant "rapidX" technologiją, užtikrina patogų naudojimą ir lengvą priežiūrą.
Puikios matavimo charakteristikos, platus pritaikymo spektras

HTS801 ypač gerai tinka naudoti esant didelei drėgmei ir cheminių medžiagų poveikiui. To pagrindas - monolitinės konstrukcijos E+E jutiklio elementas. Integruotas šildytuvas leidžia tikslingai kaitinti jutiklio elementą ir taip išvengti kondensacijos bei jos neigiamo poveikio matavimo rezultatams. Priklausomai nuo reikalavimų, galimi du specialios konstrukcijos veikimo režimai:

"Kondensacijos apsauga", skirta trumpalaikei kondensacijos rizikai
"Didelės drėgmės apsauga", skirta nuolatinės didelės drėgmės ir kondensacijos sąlygoms
Be to, visuose HTS801 modeliuose yra automatinio atkūrimo funkcija (ARC). Ši funkcija pašalina cheminius teršalus ir užkerta kelią galimam dreifo poveikiui, trumpam intensyviai kaitindama jutiklio elementą.

Be to, patikrinta E+E jutiklio danga apsaugo jutiklio elementą ir jo litavimo jungtis nuo korozijos ar nuosėdų. Ši speciali danga pailgina jutiklio tarnavimo laiką ir užtikrina tikslius matavimo rezultatus bei geresnį ilgalaikį stabilumą atšiaurioje ar korozinėje aplinkoje.

Dėl plataus naudojimo diapazono nuo -80 °C iki 180 °C ir 300 barų HTS801 tinka įvairiems taikymams, pavyzdžiui, džiovinimo procesų stebėjimui, drėgmės ir temperatūros stebėjimui kuro elementų bandymų stenduose, klimato kamerose ar didelės drėgmės sandėliavimo patalpose iki sudėtingų matavimo užduočių meteorologijoje ir daugelyje kitų sričių.

Dėl tvirto polikarbonato arba nerūdijančiojo plieno korpuso su IP65 / NEMA 4X apsauga HTS801 lengva įrengti ir prižiūrėti.

Zondų keitimas "Plug-and-play"

HTS801 galima naudoti išmaniuosius, prijungiamus zondus. Kiekvieną "HTS801 rapidX" išmanųjį zondą galima pakeisti "plug-and-play" būdu, jo nekonfigūruojant, nereguliuojant ir nekalibruojant. Konkretūs parametrai saugomi tiesiogiai zonde ir perduodami į jutiklį, kai jis prijungiamas. Taip išvengiama prastovų ir išlaidų, jei jutiklį reikia keisti dėl pažeidimų arba norint jį perkalibruoti.

Ekranas su duomenų registravimo ir diagnostikos funkcija

. HTS801 galima įsigyti su 3,5 colio spalvotu TFT ekranu. Tai leidžia vienu metu rodyti iki keturių matuojamų kintamųjų ir juos stebėti vietoje. Integruota duomenų registravimo funkcija išsaugo iki 20 000 išmatuotų verčių kiekvienam matuojamam kintamajam. Jas galima grafiškai parodyti ekrane arba atsisiųsti per USB paslaugų sąsają. Naudojant įmontuotą diagnostikos funkciją, HTS801 veikimo būseną galima patikrinti tiesiai įrenginyje.

Sąsajos ir konfigūracija

Matavimų duomenis galima gauti per du laisvai keičiamo dydžio analoginius išėjimus, RS485 (Modbus RTU) arba Ethernet PoE (Modbus TCP) sąsają ir per du pavojaus signalo (relės) išėjimus. Tai leidžia lanksčiai integruoti jutiklį į pritaikytas duomenų rinkimo sistemas.

HTS801 galima konfigūruoti per USB jungtį naudojant nemokamą PCS10 konfigūravimo programinę įrangą arba tiesiogiai įrenginyje, naudojant ekraną ir mygtukus.

Daugiau naujienų

Austrijos jutiklių specialistė "E+E Elektronik" pristato naujos kartos tikslius ir patikimus pata...

Skaitmeninis jutiklių modulis ekonomiškam drėgmės ir temperatūros matavimui

Austrijos...

nuo 2023 04 26 - 2023 04 28

Chennal prekybos centras

3 salė, stendas F31-F32

...

Austrijos jutiklių gamintoja "E+E Elektronik" plečia savo skaitmeninių jutiklių elementų asortime...

Naujoji "E+E Elektronik" drėgmės skaičiuoklė apskaičiuoja visus svarbius su drėgme susijusius parametrus ir slėgio rasos tašką.
TEE501 jutiklio elementas pasižymi puikiu matavimo tikslumu - iki ±0,2 °C, o dėl mažo DFN korpuso jį lengva integruoti.