Katalogas

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

24.07.2024 01:07

Aukštutinės Austrijos jutiklių specialisto "E+E Elektronik" vadovybėje - šviežio oro gūsis.

(Engerwitzdorfas, 2024 07 23)

Nuo 2024 m. liepos 1 d. Engerwitzdorfe įsikūrusios jutiklių gamintojos "E+E Elektronik" naujoji vadovybė baigia darbą. Wolfgangas Pucheris pradėjo eiti technikos generalinio direktoriaus pareigas. Min Kim 2024 m. gegužės mėn. perėmė atsakomybę už rinkos padalinį. Šis naujas paskyrimas sustiprino įmonės vadovybę ir suteikė naują postūmį tolesnei plėtrai.

Naujas rinkos vadovas: Min Kim

Min Kim turi 23 metų profesinę patirtį, iš jų 15 metų - įvairiose tarptautinėse vadovaujančiose pareigose. 52 metų vyras Vokietijoje studijavo ekonomiką ir verslo administravimą, o savo pradinę patirtį "Robert Bosch Group" įgijo ypač Azijos ir Ramiojo vandenyno regionuose. Jo portfelis taip pat apima įvairias sritis - nuo pasaulinio pardavimo valdymo iki įsigytų įmonių integracijos. Nuo 2024 m. gegužės 1 d. J. Kimas yra atsakingas už "E+E Elektronik" rinkos padalinį.

Eidamas šias pareigas jis yra atsakingas už pardavimus ir rinkodarą, produktų valdymą, pirkimus ir logistiką, žmogiškuosius išteklius ir visas septynias patronuojamąsias įmones. Naujasis technologijų generalinis direktorius: Wolfgangas Pucheris

Wolfgangas Pucheris 2024 m. liepos 1 d. perėmė "E+E Elektronik" Technologijų skyriaus vadovavimą. Jo atsakomybės sritis apima plėtrą, gamybą, kokybės valdymą, kalibravimo laboratoriją, IT ir techninę infrastruktūrą. Wolfgangas Pucheris studijavo mechanikos inžineriją ir Graco technologijos universitete apsigynė daktaro laipsnį matavimo technologijų srityje. 1997 m. 61 metų vyras pradėjo dirbti bendrovėje "Dr. Johannes Heidenhain GmbH", kur užėmė daugelį vadovaujančių pareigų matavimo prietaisų ir tiksliųjų mašinų kūrimo srityje.

Būdamas plėtros vadovas, jis turi ilgametę patirtį kūrimo, gamybos, surinkimo, kokybės valdymo ir rinkodaros srityse. Dviguba kompetencija ateities plėtrai

Minas Kimas ir Volfgangas Pucheris yra du itin patyrę vadovai. jų patirtis atitinkamose srityse padės plėtoti "E+E Elektronik" iš pripažintos, solidžios įmonės į novatorišką pasaulinės rinkos lyderę, kuri siūlo novatoriškas technologijas. Kartu bus plėtojamos naujos rinkos galimybės ir plečiamas klientų ratas. Be to, darbotvarkėje numatytas kūrimo ir gamybos procesų optimizavimas bei novatoriškų sprendimų skatinimas.

Daugiau naujienų

Pasinerkite į "Žaliąją zoną" ir atraskite savo potencialą: su moderniausiais jutikliais - efektyvesniam rytojui

Austrijos jutiklių specialistė "E+E Elektronik" pristato naujos kartos tikslius ir patikimus pata...

Naujuoju HTS801 "E+E Elektronik" pristato iki šiol galingiausią drėgmės ir temperatūros jutiklį,...

Skaitmeninis jutiklių modulis ekonomiškam drėgmės ir temperatūros matavimui

Austrijos...

nuo 2023 04 26 - 2023 04 28

Chennal prekybos centras

3 salė, stendas F31-F32

...

Austrijos jutiklių gamintoja "E+E Elektronik" plečia savo skaitmeninių jutiklių elementų asortime...