Katalogas

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

E+E Elektronik Ges.m.b.H.

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • IATF 16949

08.11.2023 00:11

Nauja "E+E Elektronik" kambario jutiklių karta

Austrijos jutiklių specialistė "E+E Elektronik" pristato naujos kartos tikslius ir patikimus patalpų jutiklius CDS201, HTS201 ir TES201. Atitinkamoms patalpų automatizavimo reikmėms pritaikytas "3-in-1" CO2, drėgmės ir temperatūros jutiklis CDS201, drėgmės ir temperatūros jutiklis HTS201 ir temperatūros jutiklis TES201 yra puikūs pasirinkimai. Kiekvienas variantas turi analoginius išėjimus arba skaitmeninę sąsają ir didelį šiuolaikinį ekraną. Funkcionalus užspaudžiamas korpusas sumažina montavimo išlaidas ir padeda išvengti netikro oro įsiurbimo.
Puikūs matavimo parametrai, novatoriškas dizainas
Trys jutikliai stebina išskirtiniu fizikinių dydžių tikslumu. Tai lemia ilgametė "E+E Elektronik" patirtis gaminant aukštos kokybės jutiklius.
Be to, įdomus elegantiškas, funkcionalus užspaudžiamas korpuso dizainas, kurį galima rinktis iš dviejų dydžių (ES ir JAV versijos), atsižvelgiant į regioninius standartus. Apatinėje korpuso dalyje yra tik kištukiniai gnybtai, juos galima montuoti ir prijungti be dangtelio, kuriame yra elektronika. Tai reiškia, kad aktyvioji prietaiso dalis nėra veikiama jokios taršos ir ją galima sumontuoti apatinėje dalyje prieš pat atiduodant eksploatuoti. Naujoviškas korpusas taip pat apsaugo nuo netikro oro patekimo ir gerokai sumažina savaiminį įkaitimą. Jutikliai pasirinktinai gali būti komplektuojami su moderniu, lengvai įskaitomu grafiniu ekranu.

Sąsajos ir konfigūravimas
. Matuojamos vertės perduodamos per analoginius išėjimus arba į skaitmeninę sąsają naudojant Modbus RTU arba BACnet MS/TP protokolą. Skaitmeninę versiją su RS845 sąsaja galima nustatyti ir konfigūruoti kompiuteriu naudojant nemokamą gaminio konfigūravimo programinę įrangą PCS10 ir pasirenkamą konfigūravimo adapterį.

Taikymo sritys
Naujieji patalpų jutikliai labai tinka naudoti pagal poreikį valdomoje vėdinimo, šildymo ir oro kondicionavimo technikoje bei įrenginių automatizavimo srityje.

CDS201 - universalus pasirinkimas
CDS201 sujungia CO2, temperatūros (T) ir santykinės drėgmės (RH) matavimus viename įrenginyje ir ypač gerai tinka pagal poreikį valdomam vėdinimui ir patalpų automatizavimui gyvenamosiose ir komercinėse patalpose.
CDS201 CO2 matavimas remiasi užterštumui atspariu NDIR dvigubo bangos ilgio principu. Ši technologija automatiškai kompensuoja senėjimo poveikį ir kartu užtikrina puikų ilgalaikį stabilumą. Gamyklinis daugiataškis CO2 ir temperatūros reguliavimas užtikrina aukštą matavimo tikslumą visame darbinės temperatūros diapazone.
E+E jutiklio danga apsaugo aktyvųjį RH/T jutiklio elementą nuo užteršimo ir korozinių nuosėdų. Dėl to pagerėja matavimo charakteristikos ir pailgėja jutiklio elemento eksploatavimo laikas aplinkoje, kurioje yra didelis dulkių ar nešvarumų poveikis. Be to, ji pagerina ilgalaikį stabilumą, nes apsaugo aktyvųjį jutiklio paviršių nuo klaidžiojančių impedansų, atsirandančių dėl nuosėdų.

HTS201- universalus
HTS201 skirtas tiksliam ir patikimam santykinės drėgmės (RH) ir temperatūros (T) matavimui gyvenamuosiuose ir komerciniuose pastatuose.
E+E RH/T jutiklio elementas su patentuota jutiklio technologija užtikrina puikų veikimą visame veikimo diapazone, net ir aplinkoje, kurioje yra daug dulkių ar nešvarumų. E+E jutiklio danga vėlgi užtikrina ilgalaikį matavimų stabilumą.

TES201- efektyvus pasirinkimas
TES201 skirtas tiksliam patalpų temperatūros (T) matavimui patalpų mikroklimatui reguliuoti. Be patikrintos, aukštos kokybės E+E jutiklių technologijos, šie patalpų jutikliai stebina puikiu kainos ir kokybės santykiu.

Daugiau naujienų

Naujuoju HTS801 "E+E Elektronik" pristato iki šiol galingiausią drėgmės ir temperatūros jutiklį,...

Skaitmeninis jutiklių modulis ekonomiškam drėgmės ir temperatūros matavimui

Austrijos...

nuo 2023 04 26 - 2023 04 28

Chennal prekybos centras

3 salė, stendas F31-F32

...

Austrijos jutiklių gamintoja "E+E Elektronik" plečia savo skaitmeninių jutiklių elementų asortime...

Naujoji "E+E Elektronik" drėgmės skaičiuoklė apskaičiuoja visus svarbius su drėgme susijusius parametrus ir slėgio rasos tašką.
TEE501 jutiklio elementas pasižymi puikiu matavimo tikslumu - iki ±0,2 °C, o dėl mažo DFN korpuso jį lengva integruoti.