Katalogas

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

03.05.2023 01:05

Visapusiškas daiktų interneto įrenginių ir laboratorijų valdymo sprendimas

Kadangi mokslinių tyrimų ir technologinės plėtros pramonė reikalauja daug laiko, nuolat reikia laiko taupančių skaitmeninių sprendimų ir priemonių. Šiuo metu dauguma laboratorijų naudoja keletą skaitmeninių priemonių, padedančių užtikrinti duomenų skaidrumą ir lengvą jų kopijavimą. Be to, skaitmeninės priemonės gali būti labai patogūs sprendimai, taupantys laboratorijų vadovų laiką, kurį jie praleistų atlikdami rankines administravimo užduotis. Tačiau, turint daugybę įrankių, visuomet kyla sunkumų siekiant užtikrinti, kad duomenys būtų lengvai perkeliami iš vieno įrankio į kitą ir naudojami efektyviausiu būdu.

Siekdama išspręsti šią problemą ir užtikrinti geriausią laboratorijos narių naudojimosi patirtį, Eppendorf - pirmaujanti gyvybės mokslų bendrovė, kurianti ir parduodanti prietaisus, eksploatacines medžiagas ir paslaugas laboratorijoms visame pasaulyje - bendradarbiauja su Clustermarket - pirmaujančia pasaulyje laboratorijų planavimo platforma - ir siūlo sklandžią integraciją tarp Clustermarket įrangos planavimo programos ir Eppendorf VisioNize® Lab Suite. Integracija sujungia "Eppendorf" programinės ir techninės įrangos komponentus su "Clustermarket" operacine sistema ir suteikia mokslininkams prieigą prie holistinio daiktų interneto įrenginių ir laboratorijų valdymo sprendimo.

Mes tikime, kad skaitmeninės priemonės turės didelę įtaką inovacijoms, nes padidins eksperimentų kokybę ir atkuriamumą bei pagerins prieigą prie reikiamos įrangos. Svarbu, kad skaitmeninės priemonės būtų tinkamai sukurtos ir užtikrintų išmanią integraciją, kad vartotojai ir duomenys galėtų be kliūčių judėti tarp skirtingų sistemų. Bendradarbiavimas su "Eppendorf" yra svarbus etapas, nes sujungia du galingus įrankius ir protingai sujungia įrangos valdymą ir realaus laiko parametrus", - sakė Tobias Wingbermuehle, "Clustermarket" generalinis direktorius ir vienas iš įkūrėjų.

"Eppendorf" džiaugiasi šia partneryste su "Clustermarket", nes ji atitinka mūsų tikėjimą atviromis skaitmeninėmis ekosistemomis ir sklandžios integracijos tarp skaitmeninių įrankių svarbą, siekiant užtikrinti geriausią naudotojų patirtį. Turėdamos beveik realaus laiko prieigą prie tikslių prietaisų duomenų kartu su pažangiu įrangos valdymu, laboratorijos gali priimti labiau pagrįstus sprendimus ir supaprastinti savo laboratorines operacijas kaip niekada anksčiau. ", pridūrė Lynn Philip, "Eppendorf" produktų vadovė.

Dviejų programinės įrangos sprendimų integracija naudoja tiesioginę prietaisų informaciją ir leidžia nuotoliniu būdu stebėti laboratorinius prietaisus, naudojantis tiekėjui nepriklausančiu sprendimu, prijungtu prie "Clustermarket" įrangos rezervavimo programinės įrangos. Integracija suteikia laboratorijos nariams holistinį daiktų interneto prietaisų ir laboratorijos valdymo sprendimą, kuriame tyrėjai gali naudotis įvairiomis funkcijomis, pavyzdžiui, nuotoliniu stebėjimu ir įrangos planavimu.

Daugiau naujienų

Laboratorijos priklauso nuo didelio našumo ir patikimumo plokštelių, kurias jos naudoja didelio n...

Su "Mastercycler® X40" jūsų kasdienė laboratorinė veikla bus ne tik patikima ir efektyvi, bet...

"Takara Bio Inc" ("Takara Bio") ir "Eppendorf SE", dvi pirmaujančios gyvybės mokslų pramonės įmonės, džiaugiasi galėdamos pranešti apie bendradarbiavimą pagal strateginę bendros prekybos sutartį.
akcijos 2023 m. rugsėjo 01 d. - 2023 m. gruodžio 31 d
"Eppendorf" pripažįsta, kad plastikinės eksploatacinės medžiagos laboratorijoje vaidina svarbų vaidmenį. Tuo pat metu suprantame, kad šiuolaikinio mokslo reikalavimų ir rūpinimosi aplinka derinimas yra pagrindinis gyvybės mokslų laboratorijos valdymo iššūkis. Todėl laikomės principo "Sumažinti, pakartotinai naudoti, perdirbti" visur, kur tik įmanoma, ir vis dažniau naudojame biologines žaliavas.

Šiais metais Hamburge įsikūrusi gyvybės mokslų bendrovė "Eppendorf SE" jau 28-ąjį kartą skiria pr...