Katalogas

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

Apie HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA - jūsų gamybos mašinų partneris
1977 m. HEMA pradėjo veiklą kaip nedidelė įmonė su keliais darbuotojais Seligenstadte. Šiandien daugiau nei 600 darbuotojų visame pasaulyje dirba Vokietijoje, Italijoje, Rumunijoje, Kinijoje ir JAV. Tarptautinis patyrusių pardavimo partnerių tinklas užtikrina glaudų ryšį su mūsų klientais visame pasaulyje.

Turėdami platų gaminių asortimentą, mes siūlome jums išsamų gaminių, susijusių su gamybos mašinomis, asortimentą. Mūsų asortimentą sudaro apsaugos sistemos, prispaudimo ir stabdymo sistemos bei regos sistemos.

Apsaugos sistemos
Jau daugiau kaip 40 metų gaminame visų rūšių mašinų apsaugos sistemas. Siūlome jums platų produktų asortimentą: individualiai pagal jūsų reikalavimus gaminamus silfonus, sukomplektuotas galinių sienelių sistemas, ritininių dangčių sistemas ir prijuostes, spiralines spyruokles ir teleskopinius plieninius dangčius

Griebimo ir stabdymo sistemos
Mūsų pneumatinės griebimo ir stabdymo sistemos apima gaminius, skirtus rotacinės padėties griebimui įvairiomis veikimo kryptimis, greitam ir saugiam strypinių apkrovų griebimui ir stabdymui arba transliaciniam naudojimui beveik kiekvienai linijinių kreipiančiųjų sistemai.

Apžvalgos sistemos
Trečiajame gaminių asortimente, t. y. apžvalgos sistemose, siūlome mašinų apsauginius langus, besisukančius langus ir LED apšvietimo sistemas.

Dezinfekavimo įranga

Sukūrėme HEVI GATE, kad greitai ir lengvai dezinfekuotume pirkinių vežimėlio rankeną. Dėl paprasto prietaiso veikimo kiekvienas gali lengvai, patogiai ir be didelių pastangų dezinfekuoti pirkinių v...

Dezinfekavimo įranga (Clean-Ice)

Vienas didžiausių iššūkių maisto pramonėje, prekyboje ir prekyboje - laikytis atitinkamų higienos taisyklių, ypač mažinti kenksmingų mikrobų kiekį gaminant ledą.

Clean-Ice sumažina iki 9...

Oro valymo įrenginiai (Clean Air)

Didžiąją savo gyvenimo dalį praleidžiame patalpose, kuriose kvėpuojame daugiausia oro. Tačiau patalpų oras gali būti iki šimto kartų labiau užterštas nei lauko oras.

Pavyzdžiui, suaugęs...

Kreipimo bėgelių valytuvai

Staklių kreipiančiosios turi būti apsaugotos nuo drožlių ir šiukšlių. Todėl valytuvai yra svarbūs. Valytuvai kreipiančiosioms specialiai sukurti taip, kad užimtų kuo mažiau vietos.

Šie va...

Mūsų varstomieji langai atveria vaizdą
Galingos HEMA "RotoClamp" spaustuvų sistemos idealiai tinka sukamosioms padėtims tvirtinti staklių ašyse, staluose ir sukamosiose galvutėse. Kadangi prispaudimo sistema veikia saugaus veikimo principu, ji greitai ir didele jėga prispaudžia ašis net ir nutrūkus elektros energijos tiekimui.