Katalogas

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

12.08.2021 00:08

"RotoClamp" - stiprus prispaudimas saugiai gamybai

Galingos HEMA "RotoClamp" spaustuvų sistemos idealiai tinka sukamosioms padėtims tvirtinti staklių ašyse, staluose ir sukamosiose galvutėse. Kadangi prispaudimo sistema veikia saugaus veikimo principu, ji greitai ir didele jėga prispaudžia ašis net ir nutrūkus elektros energijos tiekimui.

Saugūs ir tikslūs gamybos procesai su pneumatinėmis prispaudimo sistemomis iš HEMA
Daugelyje pramoninės gamybos mašinų ir sistemų yra ašių ir velenų, kuriuos reikia patikimai prispausti įvairiose darbinėse padėtyse. Tokiems atvejams HEMA siūlo "RotoClamp": sukamąją prispaudimo sistemą, kuri taip pat gali būti naudojama kaip saugus įtaisas. RotoClamp pasižymi didelėmis prispaudimo jėgomis, esant santykinai mažam darbiniam slėgiui. Tai įmanoma dėl pneumatinio prispaudimo sistemos veikimo principo, pagrįsto spyruokliniu akumuliatoriumi. Išleidžiant orą iš vidinės spyruoklinės diafragmos kameros ir išleidžiant orą iš išorinės spyruoklinės diafragmos kameros, diafragma atpalaiduojama. Dėl to prispaudimo elementas tampriai deformuojasi prispaudimo paviršiaus srityje ir spaudžia tvirtinamą veleną. Jei reikia, prispaudimo jėgą galima dar labiau padidinti į išorinę spyruoklinės diafragmos kamerą paduodant papildomo suslėgto oro naudojant stiprintuvo funkciją.

Sutrikus slėgiui, ašis iš karto prispaudžiama (saugioji versija). Dėl pneumatikos reakcijos laikas ypač trumpas. Itin trumpą prispaudimo laiką galima pasiekti naudojant greitojo atleidimo vožtuvą ir greitojo atleidimo fiksatorių, sumontuotą tiesiai ant prispaudimo mechanizmo. "RotoClamp" gali būti vidinio ir išorinio užspaudimo versijos ir yra suderinamas su visais pramonėje dažniausiai naudojamais velenų dydžiais.
BACK

Daugiau naujienų

Mūsų varstomieji langai atveria vaizdą