Katalogas

EdmoLift Hebetechnik GmbH

Apie EdmoLift Hebetechnik GmbH

"EdmoLift" yra viena didžiausių žirklinių keltuvų stalų, padėklų tvarkymo produktų ir pagalbinių medžiagų tvarkymo priemonių gamintojų ir tiekėjų Europoje.

Visur, kur tik reikia kelti krovinius - biure, gamykloje, ligoninėje, scenoje, sandėlyje, turguje, garaže, parduotuvėje, parduotuvėje, mokykloje, įstaigoje - "EdmoLift" gaminiai gali atlikti sunkų darbą ir palengvinti žmonių dalią. Kadangi pagrindinę raumenų ir kaulų sistemos sutrikimų priežastį galima gerokai sumažinti atsisakius kėlimo užduočių, "EdmoLift" gaminius galima vadinti pagalbininkais sveikatai.

Kadangi jie pagerina vietinės įrangos transportavimą ir tiekimą, juos taip pat galima vadinti efektyvumo priemone. EdmoLift taupo pinigus, nes sumažina išlaidas už prarastas darbo dienas, todėl jį taip pat galima vadinti ekonomine įgyvendinimo priemone.

Kėlimo įrenginys (NEO 30)

NEO 30, Iš EdmoLift

NEO 30 yra baterija maitinamas mobilusis kėlimo įrenginys. Pasukamąją jungtį galima lengvai pritvirtinti prie tiltinio krano arba aklinojo varžto. Iki 3...

Ratų bazė

Ratų bazė

Su ratukais pakeliamasis stalas tampa mobilus. Pagrindas turi 2 sukamuosius ir 2 fiksuotus ratukus.

Keltuvo įrenginys

Keltuvo įrenginys

Leidžia lengvai transportuoti pakeliamąjį stalą šakiniu krautuvu arba padėklų vežimėliu.

Plėšimo plokštelė

Plėšimo plokštelė

Paviršius su nuplėšimo plokšte sumažina krovinio nuslydimo nuo platformos riziką. Šis paviršius ypač rekomenduojamas lauko stalams.

Kanistrų savivartis

Skirta standartinių dydžių 15, 20 ir 25 litrų talpos kanistrams. Kanistras prie nešiojimo rankenos tvirtinamas kabliuku. Pakelkite ir pasukite kanistrą, kad ištuštintumėte jo turinį. Pasukamas 360&...

Būgnų suktuvas su variklio pavara

Būgnų suktuvas su variklio pavara būgnams griebti ir sukti

Elektros pavara varomas apsuktuvas būgnams ir kitoms apvalioms talpykloms suimti, pasukti ir apsukti. Galimos įvairios suėmimo ver...


"EdmoLift" pristato pirmuosius pramonėje standartizuotus hidraulinius pakėlimo stalus, skir...

"EdmoLift" yra viena didžiausių pasaulyje žirklinių keltuvų, padėklų tvarkymo gaminių ir pagalbinių medžiagų tvarkymo priemonių gamintojų.