Katalogas

EdmoLift Hebetechnik GmbH

30.11.2023 01:11

"EdmoLift GmbH" didelės apkrovos keliamieji stalai


"EdmoLift" pristato pirmuosius pramonėje standartizuotus hidraulinius pakėlimo stalus, skirtus nepertraukiamam darbui - 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę. HD serijos keliamieji stalai atitinka aukščiausios kategorijos keliamųjų stalų standarto EN 1570-1 5 kategorijos reikalavimus, o tai reiškia, kad keliamasis stalas turi atlikti ne mažiau kaip 512 000 kėlimo ciklų, esant pilnai apkrovai. Tai atitinka 4 kartus arba 16 kartų daugiau kėlimo ciklų nei įprasti 1 ir 3 kategorijų keliamieji stalai.

Dėl HD serijos konstrukcijos stalus lengva pritaikyti individualiems kliento poreikiams. Didelio našumo savaime išsilyginantys guoliai sukuria sąlygas nepertraukiamam, priežiūros nereikalaujančiam darbui. Išskirtinė konstrukcija su tvirtomis žirklėmis užtikrina maksimalų stabilumą visomis kryptimis.

HD serija - tai sprendimas, užtikrinantis didžiausią našumą ir prieinamumą be gedimų, skirtas reikliausioms darbo vietoms.

HDL 2000 - tai pirmasis naujosios HD serijos "heavy duty" keliamasis stalas. Investuodami į HDL 2000, užsitikrinsite maksimalų prieinamumą ir sklandžią gamybą sudėtingiausiose srityse.

Standartinės versijos HDL 2000 pasižymi tvirta konstrukcija su savaime tepamais guoliais, dvigubomis plokščiomis plieninėmis žirklėmis, įspūdingu minimaliu 200 mm aukščiu, 2 tonų keliamąja galia ir 800 mm kėlimo judesiu. Išskirtinė kėlimo stalo konstrukcija leidžia lengvai pritaikyti pagal užsakymą.

HDL 2000, kurio išbandytas tarnavimo laikas - daugiau kaip pusė milijono kėlimo ciklų su visa apkrova, yra skirtas nenuilstamam veikimui visą parą

  • Atitinka kėlimo stalų standarto EN 1570-1 5 kategorijos reikalavimus
  • Mūsų gamykloje išbandyta daugiau kaip 512 000 kėlimo ciklų, esant pilnai apkrovai
  • Nereikalaujantis techninės priežiūros, skirtas naudoti ištisą parą, ištisus metus
  • Savaime sutepami guoliai
  • Itin kompaktiška konstrukcija - 200 mm aukščio
  • Tinka integruoti į sistemą
  • Platformą galima lengvai pritaikyti pagal konkretaus kliento reikalavimus
  • Kėlimo judesys 800 mm
  • Keliamoji galia 2000 kg

Daugiau naujienų

"EdmoLift" yra viena didžiausių pasaulyje žirklinių keltuvų, padėklų tvarkymo gaminių ir pagalbinių medžiagų tvarkymo priemonių gamintojų.