Katalogas

EdmoLift Hebetechnik GmbH

17.11.2022 02:11

"EDMOLIFT" TEIKIA PASAULIUI KĖLIMO SPRENDIMUS!

"EdmoLift" yra viena didžiausių pasaulyje žirklinių keltuvų, padėklų tvarkymo gaminių ir pagalbinių medžiagų tvarkymo priemonių gamintojų.

"EdmoLift" jau daugiau kaip 50 metų tiekia pakeliamus stalus ir medžiagų tvarkymo sprendimus. Produktų galima rasti įvairių dydžių ir pramonės šakų įmonėse.

1990 m. Vokietijos įmonė "Mansson Schweden Import GmbH" pradėjo prekiauti "EdmoLift AB" gaminiais. Bendrovę EdmoLift AB 1964 m. Härnosande, Švedijoje, įkūrė Torbjörn Edmo. 1993 m. įmonės susijungė ir nuo to laiko bendrovė prekiauja kaip EdmoLift Hebetechnik GmbH.

Ergonomiškų kėlimo sistemų poreikis visada kilo. Svarbus mūsų darbo Europos rinkoje etapas buvo amžių sandūroje, kai "EdmoLift" užpatentavo "lift-tilt" konstrukciją. Be plataus gaminių asortimento, taip pat siūlome specialų dizainą.

Dėl šiuolaikinių technologijų Vokietijos dukterinė įmonė veikia kaip Švedijos patronuojančiosios bendrovės padalinys.

MŪSŲ PRODUKTAI
"EdmoLift" gamina pakeliamus stalus, skirtus beveik visoms pramonės šakoms, nuo smulkių komponentų perkėlimo iki krovimo stalų ar krovinių keltuvų. Stalų keliamoji galia svyruoja nuo 200 kg iki 10000 kg. Gaminių asortimentą sudaro daugiau kaip 300 standartinių modelių, taip pat pagal užsakymą pagaminti gaminiai ir gaminiai, kurių konstrukcija ir dizainas yra unikalūs pramonėje.

"EdmoLift" naujų produktų kūrimas ir esamų modelių peržiūra yra kasdienio darbo dalis.

Kodėl "EdmoLift"?
Mūsų idėja - gaminti ir tiekti kėlimo stalus, vežimėlius, keltuvus, platforminius vežimėlius, elektrinius keltuvus ir medžiagas, kad patenkintume klientų poreikius, užtikrinančius ergonomišką ir efektyvų darbo procesą. Glaudžiai bendradarbiaudami su gaminių kūrėjais ir klientais - vartotojais, siekiame pasiūlyti technologiškai gero lygio, nuoseklaus dizaino ir konkurencingų kainų gaminius.

  • Visi įrenginiai yra išbandyti CE bandymais ir turi sertifikatą bei atitikties deklaraciją.
  • Visapusiška pagalba montuojant, atliekant techninę priežiūrą ir aptarnavimą.
  • Visų modelių atsarginės dalys yra sandėlyje ir išsiunčiamos tą pačią dieną.
  • Daugybė pakeliamųjų stalų yra sandėlyje ir gali būti pristatyti nedelsiant.
  • Mūsų keliamiesiems stalams, elektriniams keltuvams ir keliamųjų platformų vežimėliams galima pasirinkti daugybę galimybių, pavyzdžiui, besisukančias platformas, pakreipimo įtaisus, krovinio atvartus, apsauginius silfonus ar apsaugus, ratų bazes, vartus ir vartelius, kad atitiktų jūsų reikalavimus.
  • Įrenginius galima pagaminti pagal užsakovo pageidavimus.
  • Vidutinė "EdmoLift" pakeliamojo stalo naudojimo trukmė - daugiau nei 15 metų. Tinkama aptarnavimo ir techninės priežiūros koncepcija užtikrina sklandų veikimą ir atitiktį teisiniams reglamentams.
  • "EdmoLift" pardavimų inžinieriai turi daugiau nei 150 metų bendrą darbo su žirkliniais keltuvais patirtį - 1 vieta pramonėje.
  • 100 % apklaustų klientų "EdmoLift" gaminius ir aptarnavimą vertina gerai, labai gerai arba puikiai.

Daugiau naujienų


"EdmoLift" pristato pirmuosius pramonėje standartizuotus hidraulinius pakėlimo stalus, skir...