Katalogas

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

Apie OKS Spezialschmierstoffe GmbH

Tribologija yra didžioji OKS aistra. Nuo bendrovės įkūrimo 1978 m. šiuo požiūriu niekas nepasikeitė. Remiantis ilgamete patirtimi, gaminami aukštos kokybės tepalai, skirti aptarnavimui ir surinkimui, ir, glaudžiai bendradarbiaujant komandoje, įtikinamai pristatomi. Akivaizdu, kad šio proceso metu užtikrinama aktyvi aplinkosauga ir darbo sauga.

Klientai iš pramonės, prekybos, gamybos ir perdirbimo įmonių vertina aukštą produktų kokybę ir patikimumą. Saugiai ir patikimai sumažinamos trinties problemos, ypač kritinės paskirties įrenginiuose arba sistemose ir mašinose, kurioms tenka didelės apkrovos. Sutrumpėjęs mašinų ir sistemų montavimo laikas ir prailgintas techninės priežiūros ciklas reiškia, kad jūs, kaip klientas, sutaupysite daug lėšų ir turėsite daugiau laiko kitoms užduotims atlikti.

Įmonės buveinėje Maisache, netoli Miuncheno, yra modernus kūrimo ir gamybos centras, pasaulinė pardavimo parama ir centrinis logistikos centras.

OKS yra TOP partneris prekyboje ir platina visą savo asortimentą per atrinktą tarptautinį prekybos tinklą. Vis daugiau klientų naudojasi šiuo tinklu, norėdami gauti tuos pačius produktus, atitinkančius tuos pačius kokybės standartus, visuose savo padaliniuose.

Nuo 2003 m. OKS yra "Freudenberg Group" dalis, kur ji integruota į "Freudenberg Chemical Specialities" (FCS) pogrupį.

Aukštos kokybės tepalas (OKS 475)

Nėra Lietuvių šio produkto aprašo. Perskaitykite aprašymą anglų kalba arba susisiekite su kompanija.

Aukštos temperatūros tepalai maisto perdirbimo technologijoms (OKS 479)

OKS 479 yra visiškai sintetinis tepalas, skirtas maisto perdirbimo technologijoms, naudojamas riedėjimo ir trinties guoliams bei kitiems mašinų elementams tepti esant padidintai darbinei temperatūrai....

Vandeniui atsparus aukšto slėgio tepalas, skirtas maisto technologijoms (OKS 480)

Visiškai sintetinis kalcio sulfonato kompleksinis tepalas, skirtas didelėms apkrovoms ir slėgiui, kai naudojamas visiško maisto perdirbimo technologijose.

Taikymo sritys

Atviros pavarų dėžės purškimas (OKS 491)

OKS 491 yra atvirų krumpliaračių purškiklis, skirtas lėtai besisukančių, atvirų krumpliaračių krumpliaračių, plieninių lynų ir pan., kuriuos veikia didelis slėgis, dulkės arba korozinis poveikis, pavy...

OKS specialūs tepalai ne tik pagerina įrangos ir sistemų veikimą, bet ir atitinka kokybės standartus pagal DIN ISO 9001.
Jau keletą mėnesių šaldytų produktų gamintojų gamybos pajėgumai yra maksimaliai įtempti, todėl labai svarbu išvengti mašinų prastovų ir gedimų. Todėl profesionali techninė priežiūra vis dažniau tampa svarbiausiu sėkmės veiksniu

Tinkamas tepalas kiekvienam naudojimui.

Tai ypač pasakytina apie komunalines programas, k...