Katalogas

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

OKS Spezialschmierstoffe GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001:2015
  • ISO 45001:2018

15.02.2023 00:02

Įrenginių ir mechanikos inžinerijos srityje pasirinkus tinkamą tepalą galima iš esmės optimizuoti procesus.

OKS specialūs tepalai ne tik pagerina įrangos ir sistemų veikimą, bet ir atitinka kokybės standartus pagal DIN ISO 9001.

Įrenginių ir mašinų konstrukcijos privalumai

  • Platus produktų asortimentas ir sprendimai iš vieno šaltinio Tepimo sprendimai, tiksliai atitinkantys atitinkamos sistemos reikalavimus Žymiai pagerėja įrenginių ir mašinų našumas
  • Ypač tinkami sprendimai užtikrina konkurencinį pranašumą Kuriant specifinį produktą.
  • Visi OKS gaminiai atitinka kokybės standartus pagal DIN ISO 9001

Optimalūs tepimo sprendimai įrenginių ir mašinų gamybai

Įrenginių ir mechanikos inžinerija laikoma vienu stipriausių Vokietijos ekonomikos segmentų. OKS siūlo platų šios pramonės šakos tepimo sprendimų asortimentą, atitinkantį aukščiausius kokybės standartus ir užtikrinantį sklandų įrenginių ir mašinų veikimą. Juk keliami aukšti reikalavimai: mašinos, įranga ir įrenginiai turi veikti patikimai, ilgai tarnauti ir atitikti griežtus saugos ir higienos reikalavimus. Čia visiems Vokietijos gamintojams taikomas Techninių darbo priemonių ir vartojimo prekių saugos įstatymas. Visi OKS gaminiai 100 proc. atitinka šiuos reikalavimus.

Platus gaminių asortimentas ir sprendimai iš vieno šaltinio

Naudodami optimalų tepimo sprendimą, tiksliai suderintą su atitinkamos sistemos reikalavimais, gamintojai gali gerokai pagerinti savo sistemų ir mašinų našumą ir taip užsitikrinti lemiamą konkurencinį pranašumą. OKS specializuotų tepalų ir cheminės techninės priežiūros produktų asortimentas, taip pat platus paslaugų asortimentas apima didžiąją dalį tribologinių įrenginių ir mašinų gamybos sričių. Lemiamas pranašumas: klientai gauna visus tepalų sprendimus iš vieno šaltinio.

Nuolatinis konkrečioms reikmėms pritaikytų produktų kūrimas

Be to, OKS savo klientams siūlo aukščiausius kokybės standartus. Patyrę kūrimo ir gamybos darbuotojai atlieka išsamius bandymus ir saugumo patikrinimus pagal DIN ISO 9001 standartą, kuris laikomas svarbiausiu kokybės vadybos standartu ir pripažįstamas tiek nacionaliniu, tiek tarptautiniu mastu. OKS ekspertai nuolat kuria naujus gaminius moderniose laboratorijose ir optimizuoja esamą asortimentą. Tai specialūs pramoniniai tepalai, pavyzdžiui, pastos, alyvos, klijuotos dangos, sausieji tepalai, taip pat priežiūros produktai ir valikliai.

Daugiau naujienų

Jau keletą mėnesių šaldytų produktų gamintojų gamybos pajėgumai yra maksimaliai įtempti, todėl labai svarbu išvengti mašinų prastovų ir gedimų. Todėl profesionali techninė priežiūra vis dažniau tampa svarbiausiu sėkmės veiksniu

Tinkamas tepalas kiekvienam naudojimui.

Tai ypač pasakytina apie komunalines programas, k...