Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Lankstesnis ir lengvesnis darbas su universaliais atsuktuvais su ACE dujinėmis traukos spyruoklėmis

Palengvinimas tvarkant ir pertvarkant: universalus atsuktuvas su ACE dujine traukos spyruokle ir struktūriniais amortizatoriais

1 dalyje pristatytame "Metallatelier GmbH" toliau tobulinamame universaliame atsuktuve, be mažų amortizatorių, įrengtos ACE dujinės traukos spyruoklės ir konstrukciniai amortizatoriai, kurie saugo konstrukciją galutinėse padėtyse ir užtikrina didesnį našumą. Šie jėgą taupantys ir apsauginiai komponentai tarnauja palengvinant aukščio reguliavimą ir yra šios antrosios naudotojo ataskaitos dalies dėmesio centre, be novatoriškos bendros konstrukcijos.

Bendrovės "Bilgram Chemie GmbH" iš Ostracho miestelio Oberschwaben sukurti ir gaminami universalūs atsuktuvai atstovauja nedidelei serijai. Dizaino sumanytojai - Davidas Fuchsas, naudingojo modelio apsauga apsaugoto pirmtako išradėjas ir įmonės "Metallatelier GmbH" savininkas, taip pat dizaineris Sunyamas Rieggeris ir surinkimo komanda iš Deggenhauzeno, esančio Bodeno ežero rajone. Remdamiesi patirtimi, įgyta projektuojant pirmąją seriją, jie pirmiausia siekė padidinti specialių mašinų gamybos greitį, padidinti lankstumą ir palengvinti aptarnaujančio personalo darbą pamainomis. Šie reikalavimai visų pirma kilo dėl to, kad po COVID 19 pandemijos "Bilgram Chemie GmbH" turi per kuo trumpesnį laiką dideliais kiekiais pripildyti ir užsukti įvairaus dydžio butelius dezinfekcinių medžiagų.


Daugiau naujienų

Skaitmeninimas ir taupaus valdymo metodas daugelyje įmonių laikomas sveikintinu lieknėjimo vaistu...

Bandydami neįgaliųjų vežimėlius gamintojai dėl suprantamų priežasčių elgiasi saugiai. Tai...

Bandydami neįgaliųjų vežimėlius gamintojai dėl suprantamų priežasčių elgiasi saugiai. Tod...

22.12.2023 01:05

Saugos amortizatoriai
Avarinės stotelės specialistai švenčia filmų ir televizijos premjeras
Kai kalbama apie pramoninio slopinimo technologiją, ACE yra vienas iš pirmųjų inžinierių ir projektuotojų visame pasaulyje. Nesvarbu, kokių klausimų šiomis dienomis turi ekspertai, ACE visada greitai į juos atsako internetu arba asmeniškai susisiekus su jais vietoje.

Neįgaliųjų vežimėlių dizainą dar galima tobulinti. Tai įrodo "Hoss Mobility", kuris buvo sukurtas...