Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

30.08.2023 01:08

Saugumas ir našumas žingsniu: universalūs veržliarakčiai su mažais ACE amortizatoriais

Koronos pandemijos metu dezinfekavimo priemonių paklausa buvo didelė. Bendrovė "Metallatelier GmbH" greitai pagamino nedidelę universalaus atsuktuvo seriją cheminių medžiagų gamintojui, skirtą įvairių tipų talpyklų dangteliams užsukti. Šios naudotojo ataskaitos 1 dalyje atskleidžiama, kaip išmaniųjų komponentų - nuo pavaros iki sukimo momento ribotuvų ir jutiklių bei mažų amortizatorių - sąveika gamyboje lemia didesnį varžtų užsukimo greitį, didesnį butelių dydžių lankstumą ir didesnį saugumą.

"Metallatelier GmbH" atlieka ypatingą vaidmenį specialių mašinų gamybos srityje. Taip yra dėl įvairiapusiškumo, kurį studija iš Deggenhauzeno, Bodeno ežero rajone, jos įkūrėjas ir savininkas Davidas Fuchsas bei darbuotojai demonstruoja įvairiuose projektuose. įmonė, įkurta 1985 m. siekiant teikti techninę pagalbą draugams menininkams, kurių kūrybines ir architektūrines idėjas Davidas Fuchsas padėjo įgyvendinti metalo sektoriuje, ir toliau įgyvendina meno, architektūros ir dizaino vizijas įrodytu aukštu techniniu lygiu. Be to, 2006 m. Davidui Fuchsui ir jo komandai pavyko aprūpinti valymo priemonių gamintoją specialia, naudingojo modelio apsauga apsaugota mašina, užtikrinančia iki šiol nežinomą lankstumą ir saugumą automatinio butelių užsukimo metu. Taip gimė pirmasis universalus "Metallatelier GmbH" atsuktuvas.


Unikalus užsukamųjų dangtelių surinkimo įrenginys

Šios pirmosios kartos specialios mašinos pagrindu sėkmingai prisidėta prie kovos su SARS-CoV-2. Pagrindinis veikėjas - "Bilgram Chemie GmbH", kuri, be kita ko, prekiauja cheminėmis medžiagomis, taip pat gamina plovimo ir valymo žaliavas bei valymo priemones. Ostracho miestelio Oberschwabene įsikūrusios įmonės vadovai buvo susipažinę su universaliuoju atsuktuvu "Universal Screwdriver 1.0", ypač su jo išskirtiniu užsukamo dangtelio montavimo įtaisu, kuriuo automatizuotai saugiai uždaromi įvairūs valymo priemonių buteliukai, įskaitant buteliukus su siurblio purškimo galvutėmis. Todėl jie paprašė "Metallatelier" pagaminti tolesnę seriją. Pirmosios kartos gaminiuose buvo siekiama pagreitinti tvarkymą, o dabar dėmesys buvo sutelktas į gamybos greičio didinimą, kad būtų galima patenkinti dezinfekavimo priemonių paklausą. "Kita vertus, reikėjo dar įvairiau ir greičiau pritaikyti mūsų konstrukciją naujiems uždarymo įtaisams ir diržų aukščiams, nes mūsų klientas pageidavo, kad trimis specialiomis mašinomis būtų užpildomi daugiausia maži buteliukai, dezinfekuojant rankiniu būdu", - dalį naujų reikalavimų apibūdina Davidas Fuchsas.

Siekiant šių tikslų, pagrindinis veikimo principas išliko toks pat, kaip ir ankstesnės konstrukcijos: Buteliukai tvirtinami centre po užsukimo mechanizmu dviem spaustukais, padengtais etileno-propileno-dieno (monomero) guma (EPDM). Keturi griebtuvo ritinėliai suima užsukamą dangtelį ir stipriai užsuka, kol pasiekiamas nustatytas sukimo momentas. Padedant apatiniams mažiems amortizatoriams, ne tik stabdomas pneumatinis slankiklis, bet ir pagal amortizatorių padėtį nustatoma galutinė griebimo mechanizmo padėtis, todėl mašina pritaikoma prie skirtingų dydžių varžtų dangtelių. Prieš pasiekdamas galutinę padėtį, šliaužiklis taip pat paprastai stabdomas mažuoju amortizatoriumi. Viršutinis taip pat skirtas užtikrinti, kad vežimėliui nereikėtų kiekvieną kartą važiuoti iki galutinės padėties, bet jis būtų sustabdytas jau tada, kai griebtuvo ritinėliai atsidaro pakankamai toli, kad toliau būtų galima transportuoti prisukamą vienetą. Dar vienas laiką taupantis sistemos tikslas: butelius su rankenėlėmis arba siurblio purkštuvo galvutėmis taip pat galima pasukti, kad juos būtų galima geriau transportuoti toliau, pakuoti į konteinerius arba krauti jau uždarytus ir tokiu būdu suvesti į vienodą padėtį.






Daugiau naujienų

Šveicarijos mokslo centre "Technorama" 500 eksperimentinių stočių lankytojams suteikia gal...

Sporto mokslininkai savo projektuose taip pat naudoja hidraulinių mašinų elementus. Ypač anal...

"Biontech/Pfizer" mRNA vakcinos nuo COVID-19 gabenimas yra tikras logistikos iššūki...

Greta dydžio nustatymo programinės įrangos, taip pat CAD duomenų ir modeliavimo "ACE Stoßd&...

"ACE Stoßdämpfer GmbH" nuo šiol projektavimo inžinieriams siūlo ne tik konfigūr...

TUBUS konstrukciniai amortizatoriai yra tai, kas kaskadininkai yra kino žvaigždėms, o TUBUS konst...