Katalogas

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

11.07.2023 05:07

Tobulas automatizavimas - HERMLE parodoje EMO 2023

Nuo 18.09.23 iki 23.09.23 "Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG", laikydamasi savo šūkio - viskas iš vienų rankų - nuo 18.09.23 iki 23.09.23 12 salėje, C30 stende, 560 m2 plote pristatys tris visiškai įrengtus automatizavimo sprendimus ir frezavimo / tekinimo apdirbimo centrą. Visose staklėse įdomiomis apdirbimo operacijomis demonstruojami HERMLE gaminių technologiniai privalumai.


Su savo HIGH-PERFORMANCE-LINE ir PERFORMANCE-LINE apdirbimo centrais HERMLE AG jau daugelį metų yra etalonas įvairiose pramonės šakose, kuriose reikalingos tikslios, kokybiškos ir ilgalaikės tikslios staklės. Pastaraisiais metais nuolat didėja kvalifikuotų darbuotojų trūkumas, taip pat ekonominis spaudimas naudoti automatizuotas sistemas. Pavyzdžiui, "HERMLE AG" anksti įsteigė savo automatizavimo dukterinę įmonę "HERMLE Systemtechnik GmbH". Nuo to laiko automatizavimo dalis išaugo iki daugiau kaip 50 %, todėl tai buvo labai perspektyvus sprendimas, kuris šiandien atsiperka su kaupu. Todėl EMO parodoje dėmesys taip pat bus sutelktas į automatizavimo ir skaitmeninimo sritį. Čia pristatomi trys skirtingi požiūriai, skirti tiek įvairioms detalėms, tiek patikimai ir ekonomiškai kokybiškų komponentų gamybai.


HERMLE AG skiria visą teminę sritį technologijų plėtrai. Čia į vartotojų klausimus apie naujas gamybos technologijas, frezavimo ir tekinimo ciklus, skaitmeninius komponentus ir specialią techninę įrangą atsako specialistai.

Robotų sistema RS 05-2, pritaikyta C 12 -
iki 10 kg sveriančioms detalėms, vienu metu laikant dideles ir atskiras detales įvairiuose laikymo moduliuose.

Robotų sistema RS 1, pritaikyta C 250 - gali lanksčiai suimti, užspausti ir laikyti iki 15 kg sveriančias detales ir iki 60 kg sveriančius padėklus. Didžiausias lankstumas ir labai aukštas proceso patikimumas.

Lankstusis HS manipuliatorius, pritaikytas C 32 -
iki 450 kg svorio ruošiniams (sunkioji versija - iki 1200 kg), transportuoja ir sandėliuoja padėklus dviejuose sandėliavimo moduliuose.

Eksponatų sąrašą papildo frezavimo / tekinimo versija C 42, kurioje įspūdingu frezavimo / rotacinio apdirbimo procesu demonstruojamas "powerskiving" frezavimo procesas, skirtas vidiniams ir išoriniams dantukams, ir "eglutės frezavimas", skirtas kosminių variklių komponentams.

Dar du "Hermle" apdirbimo centrus, C 32 modelį, galima rasti mūsų partnerių įmonėse EMUGE-FRANKEN ir HEXAGON.


Žinoma, parodoje EMO negali trūkti parodomosios detalės "Bulli/T1", pagamintos vidinėje parodoje ir sukėlusios sensaciją balandžio mėn. vykusiame atvirų durų dienos renginyje.

Daugiau naujienų

06.09.2023 00:00

Kelionė HERMLE Bulli
Kitas sustojimas EMO 2023

RS 1 robotų sistema su 3 stelažų laikymo moduliais - pritaikyta dviem "HermleC 22 U" apdirbimo ce...