Katalogas

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG

  • DIN EN ISO 9001:2015

25.06.2021 00:06

Lankstumas kvadratu - RS 1 robotų sistema Visiškai automatiniam padėklų ir ruošinių tvarkymui - saugus automatizavimas visą parą

RS 1 robotų sistema su 3 stelažų laikymo moduliais - pritaikyta dviem "HermleC 22 U" apdirbimo centrams
RS 1 robotų sistema - tai išbaigta kombinuotoji kamera padėklų ir ruošinių automatizavimui. Ši "Hermle" naujovė užtikrina įtikinamą lankstumo ir našumo derinį: Dėl stelažų laikymo koncepcijos užtikrinamas nepaprastai ilgas autonominio veikimo laikas, griebtuvų ir adapterių keitimas yra automatinis, o visiškai funkcionali sąrankos stotis leidžia lygiagrečiai nustatyti padėklus ir ruošinių laikiklius darbo metu. Dėl to RS 1 yra tinkamas automatizavimo sprendimas daugeliui scenarijų. Tačiau tai dar ne viskas. Sprendimas:
vienos ar dviejų mašinų sistema. RS 1 robotų sistema yra labai lengvai pritaikoma. Ją galima naudoti su viena mašina arba su dviem mašinomis, sujungtomis į tinklą, kad būtų pasiektas maksimalus našumas. Vėliau galima pereiti nuo vieno prie dviejų apdirbimo centrų, taip pat galima pridėti trečiąjį stovo modulį, valymo įrenginį, matavimo mašiną arba transportavimo be vairuotojo sistemą (DTS).

Vos 12 m2 ploto įrengimo plotas, todėlRS 1 robotų sistema visada suteikia laisvą prieigą prie staklių darbo zonos, nepriklausomai nuo to, ar prijungtas vienas, ar du apdirbimo centrai.

KINTAMAS STAKLIŲ PASIRINKIMAS

Visapusiška RS 1 koncepcija suderinama su įvairiais "Hermle" apdirbimo centrais: C 12, C 22, C 250, C 32,C 400 arba C 42. Nėra jokio skirtumo, ar dvi identiškos, ar dvi skirtingos staklės sujungtos į tinklą. Vienos staklės automatizuotai valdomos naudojant "Hermle Automation Control System" (HACS) arba gamybos valdymo sistemą SOFLEX, o dvi staklės visada valdomos naudojant SOFLEX.

AUTOMATIŠKAI PAGAMINTI DAUGIAU

NC valdomi ilgos eigos griebtuvai ir griebtuvai leidžia visiškai automatizuotai keisti ruošinius. Naujoviška robotų sistema RS 1 automatiškai padidina našumą dėl sąveikos su atskirų detalių aprūpinimo sistema per bepakopio reguliavimo universalias štampuotes. Ir čia yra vienas didžiausių jos privalumų: Dėl plataus suėmimo ir prispaudimo galimybių spektro NC griebtuvai ir automatiškai reguliuojami prispaudimo įtaisai pritaikomi prie ruošinių, praktiškai eliminuojant rankinį įsikišimą.

Trys individualiai pasirenkami stelažų laikymo moduliai užtikrina optimalų detalių aprūpinimą. Iki 398 x 398 mm dydžio padėklų arba penkių variantų universalių štampų kubiniams arba

cilindriniams ruošinių ruošiniams - stovo laikymo moduliuose yra vietos viskam, net ir plačiam griebtuvų ar prispaudimo įtaisų asortimentui. Dar vienas produktyvumo pliusas: Be abejo, mašinos gali būti valdomos autonomiškai.

Daugiau naujienų

06.09.2023 00:00

Kelionė HERMLE Bulli
Kitas sustojimas EMO 2023

Nuo 18.09.23 iki 23.09.23 "Maschinenfabrik Berthold HERMLE AG", laikydamasi savo...