Katalogas

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.06.2023 00:06

Tyliai, tyliai, kompresorius: ACE vibracijos slopintuvai prabangų namelį ant ratų paverčia tyliu

Didelio prabangaus namelio ant ratų atnaujinimas naudojant nebrangius mažus komponentus: Tai, kas skamba kaip paradoksas, įgyvendino olandų dizaineris, savo kemperio oro kompresorius papildomai aprūpindamas ACE Stoßdämpfer GmbH vibracijos slopintuvais ir užtikrindamas tylą viduje

Šiuo metu madingi nameliai ant ratų, o individualioms kelionėms siūloma daug įvairių mobiliųjų variantų. Vienas iš prabangiausių yra vadinamieji poilsiniai automobiliai (angl. Recreational Vehicles, RV), kuriuos siūlo įvairūs JAV paslaugų teikėjai. Dėl elegantiško interjero, išskirtinio eksterjero ir galingų variklių šio segmento kemperiai tapo penkių žvaigždučių viešbučiais. Nei garsiai dūzgiančios oro kondicionavimo sistemos, nei kitos techninės sistemos, valdomos kompresorių galia, pavyzdžiui, pneumatinė pakaba, durų atidarymo ir uždarymo ar sanitarinės sistemos, čia netinka. Kelionės metu šių vartotojų keliamas papildomas triukšmas dar netrukdo, nes tada suslėgtą orą tiekia prie variklio prijungtas kompresorius. Tačiau sustoję keleiviai nori ramybės tikrąja to žodžio prasme. Šiuo atveju du papildomi kompresoriai perima užduotį užtikrinti patogią gyvenamąją aplinką, kai transporto priemonė stovi. Konkrečiai kalbant, oro tiekimo pakabai, durims ir tualetams sistemos problema buvo atitinkamų kompresorių tvirtinimo įtaisai. Jie buvo sumontuoti vienoje iš techninių ir tiekimo zonų po kemperiu, todėl vibracijos buvo perduodamos į kėbulą. Dėl to atsirado aiškiai juntama ir girdima vibracija, kurios savininkas nenorėjo toleruoti, ypač dėl to, kad du mažesni kompresoriai veikė pakaitomis nuo 15 iki 30 minučių intervalais, priklausomai nuo oro suvartojimo, o tai pasirodė nepakenčiama, ypač naktį.

Profesinė patirtis - privalumas
Peteris van Dijkas (Peter van Dijk), Olandijos įmonės "Dijko Ovens B.V." iš Tilburgo įkūrėjų kartos įpėdinis ir vyresnysis vadybininkas, jautėsi priverstas imtis veiksmų. Jam, kaip mechanikos inžinieriui ir krosnių sistemų su integruotu vakuuminiu ir giluminiu šaldymu didelėms kepykloms automatizavimo ir elektroninio valdymo ekspertui, nei oro kondicionavimo technologijos, nei pneumatinės sistemos ir kompresoriai nėra knygos su septyniomis plombomis. Todėl jis internete ieškojo pramonėje patikrintų komponentų, skirtų vibracijoms izoliuoti. Keletą kartų spustelėjęs, jis pateko į "ACE Stoßdämpfer GmbH", www.ace-ace.de, priklausančios "Stabilus Group", puslapius. Jis pastebėjo, kad įmonė iš Reino krašto, be produktų iš slopinimo technologijų, greičio reguliavimo ir saugos produktų, turi daugybę vibracijos kontrolės sprendimų.

Šis rinkos segmentas ACE tampa vis svarbesnis, nes vibroizoliacinės plokštės, vibracijos slopintuvai ir pneumatinės spyruoklės taip pat gali būti naudojami siekiant atitikti griežtus darbuotojų apsaugos reikalavimus, įskaitant triukšmo skleidimo reikalavimus. Vien tik ACE vibracijos slopintuvų sektorių sudaro vienuolika skirtingų gaminių šeimų. Šiuos komponentus, bendrai vadinamus gumos-metalo izoliatoriais, galima naudoti įvairiose srityse. Jie taip izoliuoja mašinų ir variklių trikdančius smūgius ir vibraciją, kad gerokai pagerėja žmonių ir aplinkos darbo sąlygos. Pavyzdžiui, matavimo technologijų srityje dažnai tik juos naudojant gaunami tinkami naudoti rezultatai. Nesvarbu, ar tai būtų išlyginamosios, ar tvirtos mašinų kojelės, puodelių elementai, vibraciją izoliuojantys jungiamieji elementai, ar greito tvirtinimo elementai - visi ACE vibracijos slopintuvai gali būti naudojami universaliai ir yra idealūs sprendimai daugumai pramonėje žinomų vibracijos problemų spręsti. Tai, kad tarptautiniu mastu pripažintos ACE paslaugos padeda įgyvendinti ir individualius projektus, tokius kaip Peterio van Dijko projektas, įrodo projektas, skirtas motorinio namo kompresoriams nuraminti, naudojant nemokamą skaičiavimo įrankį, kurį galima rasti šiuo interneto adresu:

www.ace-ace.de/de/berechnungen/schwingungsdaempfung.html




Daugiau naujienų

Šveicarijos mokslo centre "Technorama" 500 eksperimentinių stočių lankytojams suteikia gal...

Sporto mokslininkai savo projektuose taip pat naudoja hidraulinių mašinų elementus. Ypač anal...

"Biontech/Pfizer" mRNA vakcinos nuo COVID-19 gabenimas yra tikras logistikos iššūki...

Greta dydžio nustatymo programinės įrangos, taip pat CAD duomenų ir modeliavimo "ACE Stoßd&...

"ACE Stoßdämpfer GmbH" nuo šiol projektavimo inžinieriams siūlo ne tik konfigūr...

TUBUS konstrukciniai amortizatoriai yra tai, kas kaskadininkai yra kino žvaigždėms, o TUBUS konst...