Katalogas

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Naujos funkcijos ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Svarbiausios naujos funkcijos
Didelis efektyvumas kartu su lankstumu ir patikimumu - tai pagrindinis ZEISS CALYPSO kūrimo tikslas. daugiau kaip 80 naujų funkcijų ir tolesni patobulinimai: Šių metų versijoje programinė įranga turi daug našumo patobulinimų, taip pat optimizuotas naudotojo orientavimas.

Nauja formos ir padėties tolerancijų matematika
Siekiant dar labiau optimizuoti formos ir padėties tolerancijų vertinimą "ZEISS CALYPSO" naudotojams, šiais metais programinėje įrangoje siūlomi patobulinti vertinimo pagal įvairius standartus, pavyzdžiui, ISO-GPS ir ASME, algoritmai. Tai leidžia dar efektyviau dirbti su formos ir padėties tolerancijomis ir pasinaudoti kokybės kontrolės privalumais taikant šį metodą.

Optimizuota optinių koordinačių matavimo mašinų darbo eiga
Šiais metais "ZEISS CALYPSO" taip pat siūlo naujas funkcijas, skirtas optinėms koordinačių matavimo mašinoms, pavyzdžiui, "ZEISS O-DETECT", vertinti. Pavyzdžiui, naudotojas gali naudoti apžvalgos kamerą navigacijai arba automatiškai ieškoti geometrinių elementų užfiksuotame vaizde.

Dar patogiau naudotis: naujasis įrankių rinkinys
Naujasis įrankių rinkinys sumažina darbo etapų skaičių. Dažnai naudojamas tikrinimo funkcijas galima išsaugoti kaip mėgstamiausias atskirame įrankių rinkinyje.

Patobulinta automatinė defektų analizė
Šių metų laidoje siūloma dar labiau patobulinta automatinė defektų analizė: visi defektai automatiškai rodomi interaktyvioje ataskaitoje. Patobulintose automatinėse diagramose matomos visos detalės, o dinaminis interaktyviosios ataskaitos priartinimas suteikia naujų galimybių dirbant ne tik su mažais mechaniniais ruošiniais, bet ir su daugybe elektroninių komponentų.


Daugiau naujų funkcijų "ZEISS CALYPSO 2023"

Patobulintas patogumas: "ZEISS CALYPSO" įrankių juostoje esanti švieslentė dabar dar geriau pritaikyta jūsų poreikiams. Greitesnis pagalbos arba "ZEISS Portal" iškvietimas.
Patobulinimai CAD rodinys: Supaprastintas veikimas, galimas skaidrus rodinys

CALYPSO kreivė: Automatinis išankstinis strategijos nustatymas, morfologinis kreivių filtras, naujas kreivės pritaikymas "Mesh best fit"

CALYPSO pcm:

CALYPSO laisvosios formos ir taškų rinkinys: patobulintas spalvoto rodymo veikimas, tinkavimas su bet kurio laisvės laipsnio užrakinimu

CALYPSO šiurkštumas: patobulintas šiurkštumo įvertinimas ataskaitoje

... ir dar daugiau.

Daugiau naujienų

Nuo miltelių iki adityviai gaminamų komponentų



Nuo miltelių iki adityviuoju būdu gaminamų komponentų Adityvioji gamyba suteikia dide...

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Naujos funkcijos

12.06.2024 01:05

"ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskopas ir matavimo prietaisas viename

"Net ir maža metalinė purvo dalelė gali labai pakenkti mūsų didelio našumo varikliams", - pabrėži...

17.05.2024 01:05

"ZEISS O-INSPECT duo
Mikroskopas ir matavimo prietaisas viename