Katalogas

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

12.04.2023 11:04

FLUX - ateities darbdavys

FLUX-GERÄTE GMBH buvo apdovanota "Ateities darbdavio" ženklu

Orientacija į ateitį ir darbdavio kokybė - už tai Vokietijos tvarumo ir skaitmeninimo inovacijų institutas (DIND) bendrovei FLUX skyrė "Ateities darbdavio" apdovanojimą. Iniciatyvą remia buvusi federalinė ekonomikos ministrė Brigitte Zypries. Apdovanojimas padeda įmonėms užimti pozicijas "kare dėl talentų", siekiant pritraukti ir išlaikyti talentus, nepaisant kvalifikuotų darbuotojų trūkumo. Apdovanojamos novatoriškos įmonės, turinčios aiškią skaitmeninimo strategiją, siekiančios tvarumo tikslų ir siūlančios patrauklias darbo sąlygas.

Dėmesys skiriamas moderniam vadovavimui ir draugiškumui darbuotojams. Pavyzdžiui, plokščia hierarchija, lankstūs atlyginimo modeliai ar darbuotojams teikiamos lengvatos, taip pat individualios tolesnio mokymosi ir kvalifikacijos kėlimo galimybės įtraukiamos į holistinį vaizdą, kuris sudaromas naudojant vertinimo matricą, sukurtą pasitelkus verslo ir mokslo ekspertus. Apdovanojimai įteikiami įvairiuose tinklų renginiuose.


Apie DIND:

Vokietijos inovacijų institutas tvarumui ir skaitmeninimui (DIND) padeda įmonėms tapti tinkamomis ateičiai. Šiuo tikslu DIND bendradarbiauja su verslo, mokslo ir politikos ekspertais, partnerių užsakymu atlieka tyrimus ir tiria įmones dėl svarbių jų perspektyvumo aspektų. Sėkmingos transformacijos pavyzdžiais siekiama suteikti svarbių impulsų ekonomikai. DIND apdovanojimai yra vertinga komunikacijos priemonė įmonėms. Jie padeda surasti tinkamus partnerius ir darbuotojus, kad įmonės taptų dar inovatyvesnės, tvaresnės ir skaitmeninės.

Daugiau naujienų

Kas yra "KLIMAfit"?
Pagal projektą "KLIMAfit", vykdomą pagal Badeno-Viurtem...

nuo 2023 11 28.-.2023 11 30

SUR/FIN NASF



Klyvlendas, Ohajas/USA Dalyvis: FLUX Pumps Corporation USA

...
Patikimai išgauti žaliavas muilo gamybai