Katalogas

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

27.11.2023 01:11

FLUX-GERÄTE GMBH pripažinta oficialia KLIMAfit įmone

Kas yra "KLIMAfit"?
Pagal projektą "KLIMAfit", vykdomą pagal Badeno-Viurtembergo žemės KLIMAfit finansavimo gaires, įmonės, padedamos "Arqum GmbH", sudaro šiltnamio efektą sukeliančių dujų balansą ir nustato ekonomiškai naudingas priemones energijos vartojimo efektyvumui didinti ir individualiai išmetamų teršalų kiekiui mažinti. Todėl dalyvauti programoje apsimoka ne tik klimato apsaugos, išteklių naudojimo ir veiklos žinių požiūriu, bet ir galiausiai sutaupyti lėšų. Programoje daugiausia dėmesio skiriama šiltnamio efektą sukeliančių dujų emisijos mažinimui.

Įgyvendinimo ir projekto etapai
Per šešis mėnesius dalyvaujančios įmonės keturiuose seminaruose konsultuojamos konsultantų visais su klimatu susijusiais klausimais. Taip pat kviečiami išorės ekspertai, kurie praneša apie dabartinę praktiką ir naujas, inovatyvias technologijas atitinkamose kiekvienos iš pagrindinių temų srityse. Kartu su seminarais vykstantys individualūs konsultavimo užsiėmimai sudaro projekto esmę. Šių susitikimų metu su kiekvienu projekto dalyviu atliekama individuali reikšmingumo analizė, siekiant nustatyti šiltnamio efektą sukeliančių dujų balanso apimtį. Kai šiltnamio efektą sukeliančių dujų balansą pavyksta sudaryti, padedant konsultantams, dalyviams individualiai parodoma, kuriose srityse yra galimybių optimizuoti, siekiant sistemingai mažinti išmetamųjų teršalų kiekį ir mažinti išlaidas. Šie metodai fiksuojami priemonių programoje ir, jei įmanoma, įgyvendinami projekto metu ir vėliau.

Šiltnamio efektą sukeliančių dujų balansas
Pagrindinis KLIMAfit turinys - struktūrinis individualaus šiltnamio efektą sukeliančių dujų balanso sudarymas kiekvienai dalyvaujančiai įmonei pagal Šiltnamio efektą sukeliančių dujų protokolo reikalavimus ir principus. Vadinamuosius "Scope 1" (=tiesioginės emisijos) ir "Scope 2" (=netiesioginės emisijos) kiekius kaip privalomą turinį turi nustatyti kiekviena dalyvaujanti įmonė. Tai apima išmetamuosius teršalus, susidarančius dėl elektros energijos ir šilumos energijos suvartojimo bei transporto priemonių parko. Reikšmingumo analizė taip pat naudojama nustatant, kurie 3 aprėpties išmetamieji teršalai (= aukštyn/žemyn išmetamieji teršalai) įtraukiami į įmonės balansą, remiantis kiekio, duomenų prieinamumo ir įtakos masto kriterijais. Tai, pavyzdžiui, apima komandiruotes, įsigytas prekes, į darbą ir atgal važiuojančiųjų į darbą išmetamą ŠESD kiekį, transportą ir renginius. Dėl to kiekvienai įmonei nustatomos individualios balanso ribos.

Projekto užbaigimas
Projekto pabaigoje atitiktį reikalaujamiems kriterijams tikrina nepriklausoma komisija. Visos projekte dalyvaujančios organizacijos apdovanojamos aukšto lygio renginyje.


Rezultatas
Sumažinti išlaidas ir kartu prisidėti prie klimato apsaugos - tokius tikslus FLUX-GERÄTE GMBH išsikėlė pradėdama bendradarbiauti 2022 m. rugsėjį. Per kiek daugiau nei devynis mėnesius trukusį projekto laikotarpį FLUX pavyko apibrėžti daugybę atskirų priemonių, mažinančių išmetamųjų teršalų kiekį ir sąnaudas, todėl galiausiai ji taip pat buvo pripažinta oficialia KLIMAfit įmone.

FLUX klimato gairės
FLUX-GERÄTE GMBH
Pirmasis pasaulyje elektrinis būgninis siurblys 1950 m. buvo pakrikštytas FLUX. Nuo to laiko neabejotinas būgninių siurblių technologijos pradininkas įgijo išskirtinių žinių ir patirties ir daugelyje kitų siurblių technologijos sričių. Šiuo metu platus gaminių spektras apima įvairius siurblių tipus su varikliais, srauto matuokliais ir priedais, taip pat įrenginių konstrukcijos posistemius ir specialius sisteminius sprendimus, pavyzdžiui, būgnų ištuštinimo sistemas. Tarptautiniu mastu veikianti šeimos įmonė, turinti 7 dukterines įmones ir daugybę atstovybių, tiekia savo gaminius į daugiau kaip 100 pasaulio šalių.

Daugiau naujienų

nuo 2023 11 28.-.2023 11 30

SUR/FIN NASF



Klyvlendas, Ohajas/USA Dalyvis: FLUX Pumps Corporation USA

...

12.04.2023 11:00

FLUX - ateities darbdavys
FLUX-GERÄTE GMBH buvo apdovanota "Ateities darbdavio" ženklu
Patikimai išgauti žaliavas muilo gamybai