Katalogas

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

02.06.2024 01:06

Susipažinkite su FLUX siurblių įvairove šių metų Frankfurte vykstančioje parodoje ACHEMA.

Apsilankykite pas mus 8 salėje, stende F 24, ir susipažinkite su mūsų plačiu gaminių asortimentu

Vadovaudamiesi šūkiu "Įvairovė, kuri juda", kviečiame atrasti mūsų siurblių technologijų pasaulį. Platus mūsų gaminių asortimentas, garsėjantis kokybe, patikimumu ir ilgaamžiškumu, taip pat pasižymi saugumu ir lengvu valdymu.



FLUX gaminių asortimentas atspindi universalumą, kurio reikia norint sėkmingai įveikti pačius sudėtingiausius iššūkius.Mūsų svarbiausi 2024 m. parodos "ACHEMA" akcentai: panardinamasis išcentrinis siurblys VERTIFLOW F 728 - naujos kartos panardinamieji išcentriniai siurbliai, skirti ekstremalioms darbo sąlygoms. Tinka kaip stacionarus cirkuliacinis ir filtravimo siurblys, kai debitas neviršija 750 l/min. Pasižymi išmaniąja konstrukcija, kurią galima itin lengvai pritaikyti atitinkamam taikymui. Ši serija yra visiškai saugi eksploatuoti sausuoju būdu iki 600 mm panardinimo gylio be guolių skysčio srityje.

Kita vertus, įrengus slydimo guolį galima pasiekti iki 1800 mm panardinimo gylį. Peristaltinis siurblys PERIPOWER - sukurtas sudėtingiausiems taikymams. Peristaltiniai siurbliai yra savisiurbiai, o jų žarnų skersmuo nuo 10 iki 200 mm yra itin universalus procesams, kuriuose naudojamos abrazyvinės, klampios ir kietųjų dalelių turinčios terpės. PERIPOWER pasiekia iki 300 m³/h srautą ir leidžia švelniai perpumpuoti net šlyties poveikiui jautrias terpes. Galimos žarnos, pagamintos iš NRH, NBR arba EPDM medžiagų, taip pat FDA kokybės, yra atsparios beveik visoms įmanomoms terpėms. Dėl ritininės technologijos siurbliai ypač taupiai naudoja energiją ir tausoja žarną.

Dėl jų tvirtumo ir lengvos priežiūros PERIPOWER yra patikimas jūsų naudojimo partneris. Sanitarinis MINIFLUX - mažas, lengvas ir higieniškas, šis pažangus IBC konteinerių siurblys yra puikus sprendimas siurbimo užduotims, kurioms keliami aukšti higienos reikalavimai. Sanitarinis MINIFLUX suprojektuotas taip, kad būtų kuo mažiau tuščios vietos, turi aukštos kokybės paviršių ir nereikalauja mechaninio sandariklio.

Siurblį galima greitai ir be įrankių išmontuoti, jį lengva valyti, todėl jis idealiai tinka naudoti farmacijos ir maisto pramonėje. Tačiau tuo FLUX įvairovė nesibaigia. FLUX gaminių asortimentą taip pat sudaro gerai žinomi būgniniai siurbliai ir progresuojančios ertmės siurbliai, pneumatiniai diafragminiai siurbliai, magnetinio ryšio išcentriniai siurbliai, varikliai, srauto matuokliai, maišytuvai ir platus priedų asortimentas.

Asortimentą papildo pažangios būgnų ištuštinimo sistemos, pavyzdžiui, "VISCOFLUX mobile S", skirta labai klampiai terpei, ir kompaktiškos dozavimo sistemos, pavyzdžiui, "FLUX FILL GT", skirtos dar labiau supaprastinti ir optimizuoti gamybos procesus. Apsilankykite pas mus 8 salėje, stende F24, ir įsitikinkite, kad mūsų siurbliai ne tik išjudina procesus, bet ir suteikia tinkamą sprendimą kiekvienai paskirčiai. Apsilankymo metu galėsite pasimėgauti mūsų skaniais minkštaisiais ledais ir įvairiais užkandžiais - puikus derinys skatinantiems pokalbiams.

Daugiau naujienų

Kas yra "KLIMAfit"?
Pagal projektą "KLIMAfit", vykdomą pagal Badeno-Viurtem...

nuo 2023 11 28.-.2023 11 30

SUR/FIN NASF



Klyvlendas, Ohajas/USA Dalyvis: FLUX Pumps Corporation USA

...

12.04.2023 11:00

FLUX - ateities darbdavys
FLUX-GERÄTE GMBH buvo apdovanota "Ateities darbdavio" ženklu
Patikimai išgauti žaliavas muilo gamybai