Katalogas

Stingl Systems GmbH

Apie Stingl Systems GmbH

1979 m. Leonhardas Stinglas įkūrė įmonę, turėdamas didelę verslumo dvasią ir ilgametę pardavimo ir statybos patirtį liftų pramonėje. Nuo to laiko dinamiška šeimos įmonė nuolat kilo aukštyn.

Šiandien netoli Heilbronno įsikūrusi "Stingl GmbH" aptarnauja klientus Vokietijoje, o "Stingl Systems GmbH" vykdo tarptautinę veiklą. Jei ieškote specialios tvirtinimo technikos ir šachtų įrangos srities eksperto bei lifto konstrukcijos komponentų tiekėjo kaip vieno langelio sprendimo, negalite išvengti "Stingl". Tarp daugelio, dažnai ilgamečių klientų šalyje ir užsienyje yra liftų įmonių, statybos bendrovių, pramoninių liftų sistemų operatorių, objektų valdymo įmonių ir mineralinių alyvų pramonės įmonių. Nesvarbu, ar tai būtų pirmaujanti pasaulinė liftų gamintoja, ar vieno žmogaus įmonė - visi jie vertina aukštą mūsų nuosavų ir prekybinių gaminių kokybę ir naudojasi mūsų išskirtinėmis žiniomis, kurios žada ir užtikrina maksimalų saugumą.

Mes žinome savo klientų reikalavimus ir siūlome ne tik standartinius gaminius, bet ir individualius, praktiškus sprendimus, kurie įtikina ilguoju laikotarpiu. Mūsų pagal užsakymą teikiamos paslaugos - nuo poreikių analizės ir specialios konstrukcijos iki statybos paslaugų "just in time" - paverčia mus vertingu klientų partneriu. be savo verslo veiklos, prisiimame atsakomybę už pasaulį, kuriame gyvename. Būdami tradicinė įmonė ir VDMA narys, palaikome iniciatyvą "Ačiū, laisvoji prekyba", kuria siekiama klestėjimo, pažangos, gerų darbo vietų, įvairovės, taikos ir gyvenimo vertos ateities.

Šviesos grotelės (STG-128)

Šviesos tinklelio pora, kurią sudaro:

  • siųstuvas ir imtuvas
  • 94 spinduliai, 17 diodų,
  • matmenys 2 000 x 38 x 9 mm
  • Šviesos tinklelio diapazonas 20 - 1841 mm

LED rinkiniai (INPLES)

Pakeitus senas žemos ir standartinės įtampos lempas (pvz., G/GU10 ir M) veiksmingais didelės galios šviesos diodais:

  • Sumažinkite energijos suvartojimą iki 90 %
  • Šviestuvų tarna...

LED nerūdijančio plieno korpusas (INPLES)

Visiškai integruoti sprendimai:
INPLES - nerūdijančio plieno korpusas
KIT4 - komplekte su valdymo bloku, maks. 20 W, įėjimas 230 V, 50/60 Hz, išėjimas: 10,5 V, 1,8 A

Keičiant sen...

LED vamzdžiai

Privalumai:

  • Galimi T8 ir T5 formatai
  • Mažos energijos sąnaudos
  • Eksploatavimo trukmė: apie 30 000 val
  • Didelis šviesos srautas
  • Nė...

LED taškai (Premium Line)

Privalumai:

  • LED lempa gali būti lengvai pakeista kartu su stabilizuojančiu maitinimo šaltiniu kaip G/GU ir M - žibintų pakaitalas
  • Galimi įvairūs spindulių k...

Šviesos valdymo sistemos

Pavyzdžiui, mašinų patalpos stotis, šviesos jutiklis, smūgiams atsparus lizdas su šviesos valdymu (impulsinė relė) ir patvirtinimo šviesa, su 10 m maitinimo kabeliu arba be jo.

Galimi kiti...

Šachtų lempos

Jums pritaikyti sprendimai: greitas šviestuvų montavimas, greitas kabelių tiesimas (nereikia jokių kabelių kanalų, gnybtų ir pan.) ir paruošta prijungti.

Išsami informacija

Pagrindiniai jungikliai

Srovės pralaidumas nuo 25 iki 100 A, tinka montuoti priekyje, kojoje ir DIN kreipiančiojoje. Raudona andele, geltonas kontrastinis paviršius.

Galimos versijos su 2, 3 arba 4 kaiščiais, cent...

Avariniai išjungikliai

pvz., avarinio stabdymo jungiklis korpuse pagal EN 81, avarinio stabdymo jungiklis 40 mm, 1 NC, su jungiklio padėties indikatoriumi pagal EN 81, sukamas arba traukiamas. Taip pat galima įsigyti su iš...

Avarinio stabdymo mygtukai

pvz., pagalbos iškvietimo mygtukas korpuse, skirtas pagalbos skambučiui peradresuoti, geltonas grybo formos mygtukas, 40 mm, 1 NO, narvelio spaustukas, simbolis: Avarinio iškvietimo skambutis. Taip pa...

Fotorelių mygtukai

Viengubas, su įvairaus ilgio maitinimo kabeliu arba be jo.

Unikalus įrenginio šviežio oro tiekimo ir vienalaikės jonizacijos derinys Nuo mikrobų apsaugotas oras ir paviršiai Mažai priežiūros ir minimalios energijos sąnaudos Paprastas ir greitas jūsų techninės priežiūros įmonės montavimas

Vis daugiau prietaisų prijungiama mobiliuoju ryšiu. Šiuo atveju labai svarbus nuola...