Katalogas

Stingl Systems GmbH

20.09.2021 00:09

IŠŠŪKIAI, SUSIJĘ SU PRIETAISŲ TINKLŲ KŪRIMU

Vis daugiau prietaisų prijungiama mobiliuoju ryšiu. Šiuo atveju labai svarbus nuolatinis pasiekiamumas ir patikimas duomenų perdavimo greitis. Įrengtų šliuzų gedimų dažnis dėl tinklo sutrikimų yra apie 15 %, tai lemia brangiai kainuojančius perdarymus! Naudodami ENQT LTE tinklo testerį, skirtą signalo stiprumui matuoti, galite optimaliai išdėstyti, pavyzdžiui, GSM pagalbos iškvietimo sistemas lifto šachtoje arba mašinų patalpoje. Nebeliks sunkumų dėl pasirinkto paslaugų teikėjo, priėmimo lygio, duomenų perdavimo ir tinklo prieinamumo.

Naudojant ENQT LTE tinklo testerį, antrieji vizitai ir tinklo pertrūkiai jau praeityje. Galite susitelkti į tikrąjį darbą! Tinklo testeriu greitai ir lengvai gausite patikimus matavimo rezultatus, kad galėtumėte nustatyti mobiliojo ryšio tinklo kokybę. Šiuo tikslu "Netztester LTE", skirtingai nei kiti prietaisai, tiesiogiai jungiasi prie judriojo ryšio tinklų, o tai leidžia gauti geresnius rezultatus. Dėl tiesioginio matavimo režimo galite realiuoju laiku matyti, kur reikia pastatyti antenas, kad priėmimas būtų optimalus. Tai palengvina jūsų darbuotojų darbą vietoje ir padeda išvengti brangiai kainuojančių perdarymų. LTE tinklo testeris įtikina itin paprastu valdymu ir spalvotais išmatuotų verčių kodais. Dėl intuityvaus naudojimo jūs ir jūsų darbuotojai gali iš karto pagerinti įrenginio kokybę be jokių mokymo pastangų. TMate matavimo duomenų portale visada turėsite visus duomenis arba galėsite eksportuoti matavimo duomenis kaip PDF arba CSV failą.

TECHNINIAI DUOMENYS
- Siūlomas itin tvirtas liejamas korpusas, kuris apsaugo signalų testerį nuo vandens purslų.
- Galingo ličio akumuliatoriaus užtenka visai darbo dienai ir jį galima lengvai įkrauti naudojant pridedamą maitinimo šaltinį.
- Jutiklinis ekranas leidžia lengvai valdyti prietaisą. Pridedamas rašiklis supaprastina valdymą atliekant ilgesnes įvestis.
- Naudojant integruotą SIM kortelę galima išbandyti visus Vokietijos ("Telekom" / "Vodafone" / "Vodafone" / "O2") ir visus Europos tinklus.
- Tinklo testeris turi dvi SMA jungtis išorinėms antenoms prijungti. Pridedamas "Fakra" adapteris palengvina nuosavų antenų naudojimą.

Daugiau naujienų

Unikalus įrenginio šviežio oro tiekimo ir vienalaikės jonizacijos derinys Nuo mikrobų apsaugotas oras ir paviršiai Mažai priežiūros ir minimalios energijos sąnaudos Paprastas ir greitas jūsų techninės priežiūros įmonės montavimas