Katalogas

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

Apie August Vormann GmbH & Co. KG

Daugiau nei 150 metų prekybai, pramonei ir galutiniams naudotojams

August VORMANN trijose Vokietijos įmonėse dirba apie 190 darbuotojų, iš kurių maždaug pusė dirba gamyklose Ennepetalyje (administracija, sandėliavimas ir logistika) ir Elsterverdoje (gamyba). Šeimai priklausančią įmonę, kurioje dirba jau penkta karta, 1863 m. įkūrė Liudvigas VORMANNAS, todėl jos tradicijos siekia daugiau nei 150 metų. Bėgant metams, įmonės įkūrimo metu vyrių gamintoja tapo tarptautiniu mastu veikiančia įmone, kuri šiandien siūlo įvairų gaminių asortimentą mėgėjams ir profesionaliems gamintojams.

Vokiškos gamybos kokybė
VORMANN savo gamyboje remiasi kokybės ženklu "Pagaminta Vokietijoje". Įgijusi statybos institucijų patvirtinimą ir CE ženklą savo statiškai svarbioms medienos jungtims ir stulpų padėkliukams, VORMANN taip pat siūlo prekybininkams ir naudotojams daugiau skaidrumo, susijusio su gaminių sauga ir kokybe. Prieš daugelį metų įdiegta kokybės vadyba pagal DIN EN ISO 9001:2015 su reguliariais auditais ir patikrinimais papildomai užtikrina, kad mūsų klientai gautų kokybę, kurios tikisi.

Standartiniai gaminiai ir atskiros štampuotos bei lenktos detalės
Be standartinio asortimento tvirtinimo detalių gamybos ir platinimo (pvz. Vyrių, jungiamųjų detalių, medinių jungčių, kronšteinų, jungčių ir laikiklių), laikiklių ir lentynų sistemų, grandinių, lynų ir priedų, krovinių tvirtinimo ir turėklų sistemos, taip pat siūlome pagal brėžinius projektuoti ir gaminti individualias štampuotas ir lenktas detales pagal klientų specifikacijas.

Vieta Pietų Afrikoje ir tarptautiniai partneriai
Mūsų nuosavas pardavimo biuras Pietų Afrikoje ir tvirtas bendradarbiavimas su ilgamečiais partneriais, be kita ko, Austrijoje, Šveicarijoje, Beniliukso šalyse, Rusijoje, Latvijoje ir Rumunijoje, liudija apie tarptautinę VORMANN orientaciją, kurią taip pat atspindi penkiomis kalbomis veikiantis internetas.

Apvaliosios plieno grandinės

Savybės: suvirinta be karoliukų, švariai nuvalyta
Medžiaga: plienas
Paviršius: cinkuotas

Plastikinės virvės

Savybės: pintas, 16 kartų
Medžiaga: polipropilenas
Paviršius: mėlynas

Natūralaus pluošto virvės

Savybės: susuktas
Medžiaga: kanapės

Kanapės ir sizalis yra gryni natūralūs pluoštai. Palyginti su sintetiniais pluoštais, jie yra antistatiški ir pasižymi mažesniu atsparumu plyšimui....

Vieliniai lynai

Savybės:42 vielos (6 x 7 + pluošto šerdis)
Medžiaga: plienas
Paviršius: cinkuotas

Krovinio apsaugos priemonės

Savybės: 4 velcro dirželiai
Medžiaga: polipropilenas
Paviršius: žalias

Pagal užsakymą pagamintos štampuotos ir lenktos dalys - nuo brėžinio iki galutinio...

Formavimas progresyviosiomis štampavimo formomis
- didesnis ekonomi&sca...

Įrankiai, sukurti ir suprojektuoti mūsų įmonėje esančioje įrankių dirbtuvėje, kartu su mūsų moder...