Katalogas

August Vormann GmbH & Co. KG

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

August Vormann GmbH & Co. KG

  • CE
  • DIN EN ISO 9001:2015

27.02.2023 01:02

August Vormann GmbH & Co. KG

Įrankiai, sukurti ir suprojektuoti mūsų įmonėje esančioje įrankių dirbtuvėje, kartu su mūsų moderniomis automatinėmis perforavimo mašinomis užtikrina, kad galime pasiūlyti aukščiausios kokybės gaminius, atitinkančius konkrečių klientų poreikius, nuo paprastų perforuojamų detalių iki sudėtingų perforavimo ir lenkimo technologijų.

Bet kokias klaidas ir įvairių rūšių klaidų priežastis, galinčias atsirasti kūrimo proceso metu, galima nustatyti ir pašalinti ankstyvame etape, pasitelkus mūsų kokybės valdymo sistemą. Štampavimo-lenkimo technologija su kokybės garantija!

Geometrija lemia procesą
Metalinių medžiagų lenkimas yra formavimo procesas, naudojamas plokščioms detalėms įgauti nustatytą geometriją. Šis formavimas dažniausiai atliekamas specialiai šiam procesui pagamintais lenkimo įrankiais hidrauliniuose presuose.

Paprastai lakštinis metalas lenkiamas kampu, tačiau, atsižvelgiant į gaminamo gaminio geometriją ir brėžinio specifikaciją, gali būti atliekami ir keli nuoseklūs šios detalės lenkimo arba štampavimo etapai.

Štampavimoir lenkimo technologija - individualūs gaminiai mūsų pramonės partneriams
Dėl savo universalumo štampuotos ir lenktos detalės yra vienos iš dažniausiai naudojamų komponentų. VORMANN gamina štampuotas ir lenktas detales - nuo paprastų bagažo dėžių spyruoklinių vyrių, liftų durų laikiklių, stumdomųjų durų uždarymo strypų, šynų iš vario ir daugelio kitų atskirų štampuotų ir lenktų detalių iki sudėtingų mazgų surinkimo papildomais apdorojimo etapais, pavyzdžiui, suvirinant, kniedijant, prisukant ir t. t.

VORMANN gamina štampuotas ir lenktas detales įvairioms pramonės šakoms, pavyzdžiui, automobilių pramonei, elektrotechnikos pramonei, baldų pramonei, medicinos technikai, sandėliavimo ir konvejerių technikai ir daugeliui kitų.

Daugiau naujienų

Pagal užsakymą pagamintos štampuotos ir lenktos dalys - nuo brėžinio iki galutinio...

Formavimas progresyviosiomis štampavimo formomis
- didesnis ekonomi&sca...