Katalogas

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Apie Arno Arnold GmbH

ARNOLD kompanijos istorija prasidėjo 1864 m. kaip bandonijų - klasikinio tango instrumento - gamintoja. Nuo 1949 m., kai buvo atkurta, "Arno Arnold" tapo viena iš pirmaujančių lanksčių apsaugos priemonių pramonės įmonėms gamintojų.

Įmonė kuria, projektuoja ir gamina apsauginių dangų sistemas, itin kruopščiai ir atsakingai rūpindamasi kokybe "Pagaminta Vokietijoje".

ARNOLD komandai gaminti aukštos kokybės techninius gaminius ir neatsilikti nuo pramonės pokyčių bei tarptautinių klientų lūkesčių yra ir iššūkis, ir pareiga. Daugybė patentų paraiškų, naudingųjų modelių ir pramoninės nuosavybės teisių, pavyzdžiui, "Strapano", "Fix&Finish", "Catena", "Curvelet", "Wings", "Winglet" ir, visai neseniai, "Elegano" - visi mašinų apsaugai, kurie yra labai lankstūs ir saugūs, naudojami įvairiose mašinų ir apdirbimo centrų, taip pat automobilių pramonės ir medicinos technologijų srityse, - įrodo įmonės inovacinę stiprybę.

Naujoviški apsauginiai gaubtai vienodai suderina lankstumą, funkcionalumą ir tvirtumą. Staklės ir sistemos su "Arnoldo vidumi" gali dirbti nuolat tiksliai, nes išvengiama ilgų prastovų ar didelių atsarginių dalių sąnaudų.

Išplėtimo užraktas (QuickStep)

"QuickStep" turi ištraukiamo ribotuvo funkciją ir yra pritvirtinta prie įvairių apsauginio dangtelio segmentų. QuickStep taip pat gali būti naudojama kitoms galimybėms, pavyzdžiui, mūsų patentuotom...

Energijos tiekimo grandinės (Catena)

Catena - tai savaime išsilaikanti lanksti kreipiamoji sistema, kuri gali būti montuojama vertikaliai naudojamose kilnojamose apsauginėse dangose arba stogo dangose.

Ją sukūrė bendrovė AR...

Vedimo sistemos ir parinktys

Kreipiamosios sistemos projektuojamos pagal kliento specifikacijas. Mielai padėsime jums suprojektuoti optimaliausią kreipiančiosios geometrijos atitikimą/konfigūraciją.

Jutikliai

Galimi "Connected Cover" jutikliai

  • Pagreičio jutiklis: pvz., siekiant klasifikuoti ir kiekybiškai įvertinti atliktus smūgius ir taip nustatyti nusid...

Kai automatikos srityje reikalaujama saugos, dažnai naudojami mašinų gaubtai, t. y. papildomi aps...

"ArnoPure" užtikrina pusiausvyrą tarp apsauginės funkcijos, didelio veikimo sklandumo ir ilgo tar...