Katalogas

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Apie STUBAI ZMV GmbH

Apie ką pagalvojate išgirdę Stubai pavadinimą?
Galbūt galvoje iškyla nuostabios kalnų grandinės, nepaliesti kalnai, šniokščiantys ledynai ir tyra gamta? Stubajaus slėnis garsėja ne tik turizmu ir svetingumu. Jau daugiau nei 100 metų regionas taip pat garsėja aukštos kokybės gaminių, pagamintų iš geriausio prieinamo plieno, gamyba. "Stubai Tooling Industries" reiškia inovacijas, kokybę ir saugumą.

Klientai visame pasaulyje vertina aukštos kokybės Tirolyje pagamintus įrankius. Mūsų įmonės nariai glaudžiai bendradarbiauja, kad sukurtų sėkmę, kuri siekia toli už Austrijos ribų.

Stubai reiškia tradicijas. Kasmet 24 Stubai kooperacijos nariai perdirba kelis tūkstančius tonų plieno į aukštos kokybės įrankius, skirtus medžio ir metalo apdirbimui, statyboms, maisto ruošimui ir poilsiui gamtoje tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Laipiojimo mokymo lenta (KRAXLBOARD ROCK)

Nėra lentos, kurioje būtų sukaupta daugiau patirties ir žinių nei mūsų "Kraxlboard Rock" lentoje.

Įvairios 3 lygių pakopos siūlo labai įvairius būdus pirštams lavinti - skiriasi kišenių...

Laipiojimo mokymo lenta (Kraxlboard Classic)

Ši išskleidžiama medinė kabykla suteikia itin smagių ir sudėtingų treniruočių galimybių visų lygių laipiotojams. Klasikinė "Kraxlboard" lenta pagaminta iš medžio masyvo ir pagaminta mūsų dailidžių...

Magnio milteliai (MgPRO 350 g)

Labai smulkus, sausas baltas magnio karbonatas polietileniniame maišelyje. Skirtas tiesiogiai užpildyti kreidinį maišelį arba kreidinio kamuoliuko užpildą.

Sveria 350 g

Kreidiniai kamuoliai (STAND)

Stovas pagamintas iš tvirtos medžiagos ir pats laikosi vertikaliai. Taigi jis yra ir Chalkbag ant
laipiojimo petnešų, ir Boulderbag tinkamas. Su juosmens diržu ir šepetėlio laikikliu. Viduje -...

Sulankstomi turistiniai stulpai (CRIMP)

CRIMP sulankstomi turistiniai stulpai. Pagaminta iš aliuminio. Ilgis reguliuojamas viršutiniu segmentu su užraktu.

Komplekte yra apsauginiai dangteliai, vasariniai ir sniego krepšiai.
...

Uolų plaktukai (ROCKY )

Gerai subalansuotas plaktukas, skirtas grąžtu įkalti pitonus arba varžtų pakabas. Jis turi guminę rankeną ir skylę pakabinti.

Ilgis 30 cm
Svoris 590 g

Stovyklavimo kirviai (PRO CAMP)

Profesionalios kokybės stovyklavimo kirvis su aliuminine rankena ir specialiu itin lengvu kirviu, kuriuo galima kirsti visų rūšių medieną ir net kirsti mažesnius medžius. Žvilgsnio apsauga optimali...

Krepšiai su raktais (GEARBAG VELCRO)

Universalus krepšys STUBAI GEARBAG VELCRO skirtas laikyti raktams, ledo varžtams, atsarginėms kirkšlėms ir kt., kurių aštrios briaunos gali pažeisti kuprinę ar jos turinį.

Itin tvirtas i...

Skitouring kuprinė (THIRTY)

"Stubai skitouring" kuprinė yra 30 l talpos ir sveria tik 1,2 kg. Geriausias pasirinkimas bet kokiai žiemos veiklai. Nepalieka nieko, ko norėtųsi, dizaino ir funkcijų atžvilgiu.

...

Laipiojimo kabliai

Uolų pitonai turi daugybę panaudojimo būdų, tačiau jie ypač naudingi neprognozuojamose situacijose, pavyzdžiui, atsitraukimo ar nelaimingų atsitikimų atvejais. STUBAI jau daugelį metų šiuos įrankiu...

Bolt hangers (PROTECT)

Pagaminta iš nerūdijančiojo plieno, išbandyta pagal EN 959 standartą. Panašus į "Bolt Hanger Standard", tačiau dėl suapvalinto skylės flanšo išvengiama karabinų pažeidimų.

Svoris 40 g

Rakteliai (X-CHANGE PRO)

X-CHANGE
STUBAI X-Change - tai mūsų visapusiškas pasirinkimas! Nesvarbu, ar norite vieno, ar dviejų priekinių taškų, lanksčios ar standžios juostos, lengvo ar tvirto vėzdo var...

Nailono smūginė galvutė
kieta, atspari nusidėvėjimui, neskilinėja (net esan...