Katalogas

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Apie STUBAI ZMV GmbH

Apie ką pagalvojate išgirdę Stubai pavadinimą?
Galbūt galvoje iškyla nuostabios kalnų grandinės, nepaliesti kalnai, šniokščiantys ledynai ir tyra gamta? Stubajaus slėnis garsėja ne tik turizmu ir svetingumu. Jau daugiau nei 100 metų regionas taip pat garsėja aukštos kokybės gaminių, pagamintų iš geriausio prieinamo plieno, gamyba. "Stubai Tooling Industries" reiškia inovacijas, kokybę ir saugumą.

Klientai visame pasaulyje vertina aukštos kokybės Tirolyje pagamintus įrankius. Mūsų įmonės nariai glaudžiai bendradarbiauja, kad sukurtų sėkmę, kuri siekia toli už Austrijos ribų.

Stubai reiškia tradicijas. Kasmet 24 Stubai kooperacijos nariai perdirba kelis tūkstančius tonų plieno į aukštos kokybės įrankius, skirtus medžio ir metalo apdirbimui, statyboms, maisto ruošimui ir poilsiui gamtoje tiek profesionalams, tiek mėgėjams.

Sportinės pirštinės (ETERNAL)

STUBAI ETERNAL FULL FINGER sportinės pirštinės yra itin lengvos ir itin patogios. Jos yra pirmasis pasirinkimas, kai rankas reikia apsaugoti esant aukštesnei (aplinkos) temperatūra...

Įrankių laikikliai (SPACE CLIP )

"SPACE CLIP" laikymo sistema yra ne tik išradinga, bet ir paprasta. Ji greitai ir lengvai sukuria erdvę ir tvarką bet kurioje patalpoje - slidinėjimo kambaryje, sandėlyje, įmonėje ar garaže.

<...

Nailono smūginė galvutė
kieta, atspari nusidėvėjimui, neskilinėja (net esan...