Katalogas

igus® GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Korpuso guoliai

“drylin® R” linijiniai guoliai pagaminti itin susidėvėjimui atsparių polimerų pagrindu, kurie specialiai sukurti linijinei technologijai. Matmenys suderinami su standartiniais rutuliniais guoliais.

Slydimo guoliai (iglidur®)

“iglidur®” paprastų guolių prižiūrėti techniškai nereikia, jie atitinka RoHS reikalavimus, nereikia tepti, susidėvėjimui atsparūs, praleidžiantys elektrą.

Kontroliniai kabeliai

“chainflex®” kontroliniai kabeliai yra kabeliai, kurie skirti vidutinio intensyvumo naudojimui. Šie didelio lankstumo kabeliai atsparūs liepsniai, jie apsaugoti išoriniu PVC apvalkalu.

Ašiniai guoliai

Savaime susilygiuojantys sferiški “igubal®” ašių guoliai labai lengvai sumontuojami, kas tuo pačiu padeda kompensuoti sulygiavimo paklaidas ir išvengti briaunų apkrovų.

Lankstinės galvutės

“igubal®” strypo galo guoliai sugeria dideles apkrovas esant įprastoms aplinkos temperatūroms, turi išskirtines amortizavimo savybes ir sveria tik penktadalį įprastų metalinių guolių svorio.

Šakučių galvutės

“igubal®” apkabos jungtys siūlomos kaip tvirtos plastikinės apkabos jungtys, kurios pagamintos iš “igumid G” pagal DIN 71752 reikalavimus, kurias galima suderinti su strypo galo guoliais montuojant dy...

Linijinės kreipiančiosios (DryLin®)

DryLin ® | Slenkantis, o ne riedantis

DryLin ® - tai priežiūros nereikalaujančių, tepimo nereikalaujančių linijinių slydimo guolių asortimentas, kurį sudaro keturios pagrindinės gam...

Duomenų perdavimo kabeliai

Mažiausias lenkimo radiusas, testuota iki 30 milijonų ciklų atliekant “e-chains®”, įvairios gaubiamosios medžiagos, įvairūs sertifikavimai ir atitiktys: UL, CE, CSA, “Desina”

Kabeliniai įvadai

Jautresniems pritaikymams su dideliu ciklų skaičiumi, dideliais greičiais ir didelėmis akseleracijomis, įskaitant sudėtingas aplinkos sąlygas, reikia testuotų ir funkciškai patikimų linijinių sistemų.

Kampiniai lankstai

Nėra Lietuvių šio produkto aprašo. Perskaitykite aprašymą anglų kalba arba susisiekite su kompanija.

Behalogeniai kabeliai

“chainflex®” kabeliai yra labai lankstūs kabeliai naudojimui sudėtingomis sąlygomis. Jų sudėtyje nėra PVC ir halogenų, jie ypač atsparūs alyvai ir ultravioletiniams spinduliams.

Jėgos kabeliai

Pritaikymo sritys su dideliais ciklų skaičiais, dideliais greičiais ir staigiais akseleravimais, įskaitant sudėtingas aplinkos sąlygas, reikalauja testuotų ir nuolatos patikimų sistemų – o būtent tai...